...Snark, snark!

Det är lite drygt att ställa om sig inför nattjobb, o det är lika drygt att ständigt bli väckt av något när man jobbat. Så har det varit nu senaste dagarna, men det har fungerat helt OK ändå.
Idag kom snubbarna som pysslar med elementet igen o väckte mig ca 08.30 - 1½ h efter jag fått lägga mig, men men. Somnade ju om, sen vaknar jag av diverse sms o av mig själv väldigt ofta. Men visst vad gör det när man kan somna om?
Men nu har jag inte ens försökt, funderar på att uträtta ärenden på stan o sova sen. Det skulle innebära att jag slipper göra det imorgon o kan göra annat innan work då. Men jag är så slö nu, vill absolut inte bege mig utanför dörren.
Men men.

Får väl förhoppningsvis veta senast imorgon om jag får förlängt till sista oktober på jobbet. Det vore ju schysst med 1½ månadslön extra. Vet inte alls vart jag ska söka mig annars eller ens efter det faktiskt. Vet fortfarande inte vad jag vill göra, kan tänka mig så mycket. Samtidigt så känns det mer viktigt att tjänas kosing o kunna unna mig/spara undan/leva nu istället för att jag absolut m å s t e hitta rätt jobb.
Den som lever får se.

Jag känner att jag på något vis är så nöjd med att hösten är här. Jag älskar sommaren men hösten drar in med något speciellt. Jag älskar höstvindarna, doften o de vackra små löven.
För att inte tala om svamparna o plockningen där till:)

Plus att det känns så härligt att systeryster med familj kommer tillbaka till just denna höst. Och, haha, jag är medveten om att det måste låta som att hon bott borta länge... De flyttade i maj o tillbaka nu;)
Men det var tillräckligt:(
Nu bor de i samma stad o vi kan hitta på saker:) Kunde vi väl förut med men på ett lite annat sätt.



Och jag har verkligen fått dille på att göra om här hemma. Eller göra om o göra om... jag har flyttat om liiite, o det ser så jävla trist ut! Jag tror att detta blir bättre men då krävs det lite extra grejjer till så det livar upp lite, för att inte tala om en längre antennsladd till tvn, nu räcker den inte... Även fast jag aldrig ser på tvn så kan det ju vara trevligt med alternativet:)
Aja skitsak samma... Jag får fortsätta planera det hela, jag älskar ju verkligen att planera.
Kanske mer än själva "fixandet"... Usch så illa;)


En ren vetenskap.


-Härliga höst-

Åååh, så skönt att vara ledig, bara sitta här i hänga.
8 dagars ledighet blev 1 dag - för extra jobb igår, o hetsjakten fortsatte idag. Stängde av telefonen men inte ens det hjälper när de lämnar meddelanden om att man ska höra av sig. Så det fick jag ju göra, då.
Kompromissade o tog 12h-pass måndag, inte måndag + tisdag som tanken var från personalplanerarens sida.
ICKE!

Jag är lite ledsen i ögat.
Jag är så jädra tacksam för jobb o grym lön, men hela sommaren har jag åkt på jobb när det hänt saker jag velat varit med på. O det är verkligen ren otur då man är ledig en hel del helger. O som det ser ut nu missar jag både chilifestivalen o Live at heart. Jag vill också vara med:(

-"Men du tjänar ju så bra pengar då!"
-"Du kan ta det sen när sommarjobbet är över."

O visst är det ju så! Men hur många gånger o ofta vill man ta bort saker man skulle vilja vara med på o uppskattar, då?
Kan ge mig fan på att när jag väl blir ledig så händer det inte lika mycket trevliga saker. Sitter jag här med mina pengar o inga mål, haha:) Äsch isf kommer jag nog på ngt;)
Men det gör mig bara lite ledsen att det verkligen prickat in varenda jävla grej.
-"Men 90-års festen fick du ju gå på, den prickades ju inte in?!"
JOHO, det gjorde den. MEN jag bytte så... Där hade vi förklaringen. Blaaj.

Detta ger verkligen ingen chans till privatliv. Men visst, jag har ju inte så mycket till privatliv just nu. Men det är väl inte mindre värt med fritid ändå. Hade jag haft familj/partner hade det väl varit mer viktigt att få umgås, o inte gå om varandra helt... Nu är ju inte fallet så, o ska det fortsätta såhär kommer det aldrig bli så heller, hehe;)
Men jag uppskattar min fritid ändå. Skitsaksamma.
Det är som det är, men ändock. Lite, lite ledsen i ögat faktiskt.


Har kommit undefund med vilken jävla vetenskap detta med hudkrämer är.
Jag har förr varit mycket dålig på att smörja in mig o det är väl inte hela världen, jag är ju inte såå gammal.
Men känner att jag har väldigt torr hud, o jag införskaffade "L300" nattcréme förut, o den kändes skitbra. Testade även "Apoliva" men den var alldeles för vek. Men nu när jag bytte tillbaka till "L300" igen så känns den inte heller tillräcklig:(
Det stramar i huden o det är ju inga skoj. Jag måste alltså införskaffa en som är rejält återfuktande för väldigt torr hy.
Vart börjar man?
Jag läser en massa bra tips sen även att man ska passa sig för både det ena o det andra i innehållet. Det är ju helt omjöjligt att veta vad man ska ha! Vill ju egentligen inte skicka efter ngn heller då man inte vet hur den är. Borde bege mig ut på stan o fråga personal i butikerna. Men vill gärna inte betala 300-500:- för ngn minitub, hur viktig huden än är.
Hjälp!


Jaha, igår hann jag med massor känns det som.
Jobb 06-14, sen stack jag hem o hann pensionärstupplura lite. Städade iordning en aning, blev upphämtade av systeryster som äntligen är här♥ Vi stack ut till broa en snabbis, drack kaffe o gick i skogen.
Sen bar det tillbaka till Öret, för att se syrran med familjs nya lägenhet o hjälpa att bära in alla saker Krille fick med sig. Sist men inte minst fick jag med mig syster, Krille o ungarna hem till mig för kvällskaffe:) Sen var det efterlängtad sömn.









Idag följde jag med mor, far o farmor till Willys trots att jag redan storhandlat, men jävla västhagas Willy's hade ju slut på min älskade kassler, men nu fick jag äntligen tag i det:) O frukt behöver det ständigt fyllas på med.
Kollade in lite skor på Skopunkten, finns lite intressant, trots att jag vet att kvalitén är sådär... Priset lockar ju dessvärre mer än vad man vill.
Köpte min älskade kycklingsallad på Almstedts garden, mums!
O sist men inte minst ett besök på Plantagen där jag fick tag i 3 superfina röda ljuslyktor, på lång fot så att säga, på rean. 67:- för alla 3, fyndpris!
Och nu sitter jag här. Ska nog tupplura lite snart, bara för att jag kan:)
Imorgon blir det nog kanske broa o sova till söndag eller så drar jag söndag.
Den som lever får se.

RSS 2.0