...Chasing rainbows.

Jaha ja...
Var ju på info om jobbet i måndags vilket slutade i att jag hade ca 2 h på mig att sticka till päronen o käka osv innan jag började em-pass. Kunde ju inte säga nej, o jag har jobbat 3 em-pass nu, och imorgon drar jag igång med original schemat a'la 4 nätter.
Så denna vecka blir det 64h jobb, fast 69 betalt. Så det tackar vi för.
24h ren övertid, blir nog bra på nästa lön.
Fick t o m lön idag för att jag är inne i systemet denna månad. Helt sjukt, inte långt ifrån vad CSN ger - o detta utan att ha gjort ett skit. Men det tackar vi för!
Blir ändå knapert, bara det att jag slipper låna lika mycket. Det är ju göttans.
Har även gått med på att mina 3 st 14-22 pass nästa vecka blir 10-22 istället.
De har sjuka jävla timmar man måste jobba in för den lönen man har. Hysteriskt I tell you.

Men jag är lite speedad just nu, var uppe tidigt igår trots sent jobb för att gå på en arbetsintervju. Said and done. Uppe tidigt idag o åkte o storhandlade o fikade med mor, far o Stina:)
Mycket trevligt, men jag bara måste sluta ha sådat icke-tålamod o småtjurigt humör när jag är trött alltså.

Har träffat 3 skiftlag o imorgon blir det 4e på 4 dagar. Måste säga att jag är positivt överraskad över hur trevliga de är. Hjälpsamma, skämtsamma o trevliga:) Och jag är deras enda sommarjobbare på avdelningen så jag hoppas att alla tar extra mycket hand om lilla mig, hihi:)

Nu är detta en google-bild. Så truckarna vi kör är väl lite högre/större men ändå samma modell o det är rullar i olika format vi lastar till lastbilar och järnvägsvagnar. Riktiga odjur, tunga as hell. Är man under ngn av de när de tappas måste man nog skrapas bort från golvet. Lite läskigt, fel spak i fel truck så tappar man. Ska försöka att inte göra det felet, nu ska ju ingen gå under rullarna självfallet men vafan... Vem vet när olyckan är framme liksom?
Hittills trivs jag hyfsat.
Njae, inget sådant här jag vill göra i resten av mitt liv, men det är det enda jag har nu och pengarna lockar oerhört.

Tyvärr känner jag(i o m alla jobba-tillbaka-timmar-o-kommande-övertid)att jag kan säga hejdå till sommaren:(
Det gör mig jätteledsen. Jag vet att jag kommer ha tid över, dock inte överdrivet säkerligen o inte så mycket som man själv önskar, självfallet.
Mitt hjärta längtar ut.
När jag suttit i bilen påväg hem dessa kvällar har jag bara känt för att stanna o springa ut i skogen. Saknar doften.
O syrénen är redan utslagen o säkert snart överblommad, sen kommer den nog inte mer i sommar. Bara en sådan sak.
Aja, det märks om jag hinner njuta lite av sommaren iaf. Jag har insett att jag får sluta upp o vila så mycket som jag tidigare gjort o fortfarande vill göra;) Men det blir att prioritera tiden som finns nu.

Jag kan ju gnälla bäst jag vill, men jag vet att jag mår rätt bra av att hålla igång o trixa, fixa o ordna:)
Det gör mig lite ledsen dock att missa yeah-festivalen(aldrig varit på den tidigare iofs), srf-möte o sedan midsommar. Men jaja, what to do? Blir väl fler helger, I guess.
Ska försöka komma på vad jag ska göra under sommaren de dagar jag är ledig o planera in o planera med folk så att det är spikat så jag har något att se fram emot. Det behövs faktiskt.
Fy satan så skönt det känns nu att ha bil o körkort. Freedom!:)

Kommer sakna systeryster som bara den de kvällar jag är ledig o ute på gårn. Vem ska jag nu gå kvälls o nattpromenader med i skogen? Knappast att jag gör det själv, så modig är jag då rakt inte. O charmen försvinner. Vi brukade ju alltid:( Åka till badstället i Norrby o kika efter bävern, sitta o bli myggbittna medans ångan/dimman tar över ån. Underbart. Men jag lär dra dit oavsett, det är ett måste under sommaren.


Och jag bara fick en känsla och en tanke härom dagen. Jag tror jag kommer vara singel i evigheter.
Vet inte exakt varför just den tanken slog mig, det bara dök på och blev så... Klart.
Och känslan blev att: Så blir det nog. Garanterat.
Jag har ingenting emot att vara just singel and alone. Just nu.
Har ju vänner, familj o massa att göra, men det känns ändå väldigt tråkigt att ha den känslan. O att den är så stark.
Har varit singel i lite över 2 år o inte träffat sådär jättemånga intressanta karlar, o de flesta tänker nog inte att jag är intressant heller. Känns inte som en chans ens att ngn passande dyker upp - bara sådär. Och jag orkar liksom inte lägga ner energi på det hela heller.
Ja jag vet, jag är ung. Jag har hört att jag har hela livet framför mig, jag vet(eller det vet man ju aldrig men ni fattar;) men ändock.
Och det trista är... Okej, man är singel... Fan vad gött! Flirta, leva livet blaha blaha.
Det gör jag ju knappt heller. Har ju fan slutat flirta praktiskt taget(iofs kanske det går hand i hand med att jag inte träffat många intressanta? O att jag numer kanske har lite högre krav på karlar, vad jag än gör med de så att säga;) iaf så mycket att jag knappt minns hur fan man gör det på ett bra sätt. Det enda jag är o alltid varit en jävel på är att flirta per skrift dvs sms, mail, chat whatever. Men irl, jag tror jag har tappat det totalt. Eller väldigt mycket iaf.
Äh, jag vette fan alltså. Jag kanske blir sådan här för att det är sommar. Bara ordet sommarromans är väl rätt härligt?;)
Kanske blir sådan här för att jag inte har ngn att gå i skogen med på kvällarna? Kanske känner mig lite ensam o vill ha ngn att dela saker o ting med? Eller så är det bara rent dravel. Kan säga att senaste försöker jag gav detta gav noll i utdelning, det kanske fick igång tankarna. När man väl gave it a shot liksom...
Jag vet inte. Men som sagt... Tanken bara slog mig, o det känns... Trist.
Men jag fortsätter leva i min lilla skogsvärld. Kanske tar tag i det hela o stannar bilen ngn kväll o springer rätt ut i skogen. Rätt ut i friheten, o vem vet vad man finner där?
Ytterligare en groda att kyssa kanske? Maybe this time it will work...;)


Men ja kanske sova en skvätt nu, då. Tänke jag skulle hinna med en del imorgon innan jag måste iväg runt 21. Städa, diska, fixa matlådor, förhoppningsvis tvätta and so on...
Ni vet... Vardagssysslor deluxe. Och det känns rätt bra, men jag saknar redan mina vänner.
Fantastiska vänner♥
Glöm mig inte:p Nog skall det hittas på saker, we gotta fix!
Tjipp!

Skruttskalle deluxe.


Idag känner jag mig som en skruttskalle deluxe. Och jag har nog faktiskt varit det.
Känns konstigt hur jag kan fastna i vissa småsaker o funderingar o yra runt, runt, runt som en hund efter sin svans.
Men idag känns det som att jag har svansen mellan benen istället, även fast jag egentligen inte gjort något konstigt...
Bara något som jag oftast inte gör.
Men orken att fundera mer tog slut helt enkelt. Fast jag har ju inte mer svar nu så, hah...
Men jag tänker ändå försöka sluta fundera angående det hela nu.
I get it, shit happens.

Försökte bara vara lite impulsiv som jag fått tips om att det inte skadar:)
Skada gjorde det nog inte men det blev inget bra heller så.

Imorgon börjar nya jobbet. Jag försöker att inte vara nervös, lite känns det i magen men det kommer att gå bra!
Det jag ser mest fram emot är att efteråt få åka till mor&far o vandra i skogen. Om det ens hinns, har ingen aning hur länge jag ska vara på jobbet imorgon. Men jag hoppas det hinns med efteråt.
Skulle verkligen vilja iväg idag, men att köra dagen-efter, det blir det inget med.


Och jag längtar efter att få storhandla på onsdag, känns som hundra år sedan. Inget roligt att äta hemma alls:(
Blir säkert till att fuska ikväll. Har fuskat så jävla mycket de senaste helgerna, känns inte OK, men efter detta är det på strikta vägen igen.

"Det är bara normala människor som oroar sig för att vara psykiskt sjuka."

Haft en mycket intressant dag, eller iaf i 30 minuter:)

Vi fick i förra veckan göra 5 olika personlighetstest, varav 2 rejäla häften och ringa in svar osv.
Sen skickades de till alkohol-och drog terapeut Lasse Månsson.
Fy fan vad jag önskar jag kunde följa efter honom i 6 månader o bara dra in information, vilken jäkla informationskälla han är!
Så kunnig, så erfaren... Han ska väl snart pensionera sig o då förlorar behandlingsvärlden verkligen något. Trist.
Men iaf han sammanfattade svaren enligt ja.. Vafan det nu hette;) Och hade ett personligt samtal med oss en o en om hur resultatet blev, hur vi är som personer... Då jämfört med, för min del, andra kvinnor i min ålder.

Allt han berättade var ju saker man kände igen o egentligen vet. Men att få det så svart på vitt att det verkligen är så. O att det inte är något jag fått för mig, testerna visar. Mycket intressant.
Stapeldiagram på hur jag just står i jämförelse med resten liksom.

Det jobbiga är att man funderade på de saker han sa som kanske är "mindre önskvärda" att hållas med, mindre bra beteénden... Så inser man ju att det är dags att ta tag i de. Han gav bra tips. Har redan startat med att försöka vänja mig av med vissa beteénde och tankar.

Fick en mycket möjlig förklaring till varför jag är så otroligt trött hela tiden.
Jag oroar mig för mycket, grubbleri o dylikt.
(O ni som läst här förr vet jag nämnt att jag är så kass på att leva i nuet, jag lever i framtiden hela tiden bl a.)

Har en rädsla/känsla i kroppen som kroppen i sin tur försöker ta itu med genom att överföra den till tankar, som då blir alla mina funderingar, orostankar och allt jag snurrar runt i sängen över på natten.
Han sa det att det måste ta så på mina krafter att ständigt, ständigt vara beredd. Och det är så sant.

Jag har redan tänkt igenom det mesta x antal gånger, och nästan planerat för varje läge och är väl på så sätt ganska beredd all the time.

Och allt grubblande på saker som jag ändå inte kan göra något åt precis just nu tar så oerhört på den psykiska energin berättade han, och det låter ju väldigt logiskt. Klart det är så, men det är ju inget en annan tänkt på...
Jag är så van o tycker inte att jag kan hjälpa detta. Men det är väl det jag läst om under dessa 2 år, kognitivt beteénde. Ändra beteéndemönster. Måste börja i liten skala i huvudet.
Vissa saker kommer att skapa mer ångest när man "låter bli" men det är ett måste att låta ångest styra ett slag först när man känner att man inte har 100% kontroll, för den lägger sig så småning om när man märker att världen inte kraschar utan all koll i världen. Fortsätter man sitt beteende så kommer det bara skapa mer o mer ångest tillslut, o mer o mer bieffekter till just detta beteende.

Och som vi talade om också. Min extrema rädsla att misslyckas, att göra bort mig. Att det värsta ska hända osv...
Om vi tar det kommande jobbet som exempel då jag är rädd inför det.

Hur ofta har det gått åt helvete med nya saker som du trott?
Ehum, nästan aldrig? Nej precis.

- Hur ofta har dörren varit olåst när du kontroll-drar i handtaget 7 ggr på en kväll?
- Ehum, aldrig. Nej precis.

- Hur ofta har du åkt ifrån kaffebryggaren på?
- Ehum, någongång.
- Okej, vad hände, då?
- Hm, ingenting, den tickade på där hemma bara.
- Jamen dåså.

Låter väl kanske skumt när man inte var där. Men jag fick se papper på att jag är helt normal iaf;) Haha.
Hade jag haft ngn diagnos som märkts av hade det stått;)

Jag är mycket flexibel och kan passa in överallt, stark "Jag-känsla" vilket inte riktigt gick ihop med att jag hade väldigt hög nivå av just rädslan att göra bort mig, misslyckas osv. Så det är en sådan där typiskt grej.
Jag vet att jag kan lyckas med allt jag åtar mig, att jag oftast lyckas med det jag tar mig för. Men hur tänker jag innan?
- Usch, detta klarar jag aldrig. Det kommer gå så dåligt, usch jag kommer göra fel.
TROTS att jag av erfarenhet kan checka att det aldrig blivit sådär extremt dåligt som jag förfunderar på.
Hur sjukt är det inte egentligen?

Jag har hög impulskontroll vilket i sin tur då självfallet gav väldigt låga siffror på impulsivitet, han sa just att det skadar inte att vara lite impulsiv ibland. Behöver inte planera allt. Jag kommer ändå inte att "go all crazy" o göra massa impulsiva dumheter för att jag har för hög impulskontroll för just det. Hehe.
Jag är envis, målmedveten, har målinriktat beteénde, är självaccepterande. Har även hög uthållighet och prestationsförmåga och envishet.
Hade låg kreativitet/fantasi, låg samhörighetskänsla o lågt andligt accepterande. Var även ngt med en bråkdel nedstämdhet.
Och jag var mot det organiserade hållet, vilket var att föredra sa han. Allt som allt är jag nöjd med det jag hörde.
Mycket intressant och roligt trots allt att få höra saker om sig själv av ett riktigt proffs.

Imorgon tar jag examen, tjohoo!
Sorgligt egentligen. Men dags för nästa steg mot framtiden, i mitt fall blir det ett kliv åt sidan men jag fortsätter att hålla blicken framåt:)

...To the next step.

Jamenvisst!
Då har "Metallsvenskan" pinnat förbi fort som attan.
Jag kan meddela att jag var klappkanon båda kvällarna, kanske inte den bästa ideén. Dock inte fruktansvärt som i att jag inte kunde stå, eller kaskadspydde ngnstans;)
Jag var bara extremt jävla dimmig, vinglig och... Ja, kanon helt enkelt. Haha.
Men roligt hade jag i allafall, och det är väl huvudsaken?:)

Fick äntligen köra med min nya lilla klänning. Trots bristen på längd, enligt min mening, så gillar jag den skarpt:)
Looking forward to next year redan;)

Utöver det så, ja... Jag känner mig lätt pressad, stressad och otroligt tankspridd. Har mycket i huvudet nu. Mestadels trista saker som bristande ekonomi, det är helt åt helskotta nu o tills första lönen:( Men what to do? Inget CSN o mer räkningar than ever... SUCK.
Men bilen har fått sig en övertitt och blivit godkänd av Krilles polare, o han sålde mig även en stereo billigt så nu kan jag t o m sjunga till ngt o inte bara för mig själv när jag hoppar runt med bilen:D
Ja, ni läste rätt. Hoppar. Vi är oftast överens nu för tiden, men ännu har vi lite meningsskiljaktigheter angående gasnings-nivån, so to speak. Men men.
Trist också att ena högtalarn var... Sådär, knaster, knaster ni vet. Lite mer SUCK på det, men men...
Det är en gammal bil och jag är tacksam att jag hör ngt från stereon iaf;)

Det mesta är i allafall ordnat. Gött. Men jag har lite mer som gnisslar runt i skallen...
Måste verkligen kontakta tandläkaren nu, inte varit där på säkert 7 år nu, o börjar kännas som jag har kratrar i vissa tänder:( Får ta den där perfekta avbetalningsgrejjen, trots att jag egentligen vill slippa avbetalningar. Men vem fan har råd med kontant betalning jämt? Särskilt hos tandläkaren... Huvva.
Jag är bara rädd för att de skall bedöma tänderna som totala katastrofer så jag får dyrast möjligen:(
Man får stå sitt kast för att man prioriterat annat, I guess. Men imorgon ringer jag.
ÄNTLIGEN
.

Jag känner mig jävligt nervös inför kommande sommarjobb som trots schemat sätter igång på måndag. Thanx for the info, typ. Hade jag inte ringt hade jag dykt upp ENLIGT SCHEMAT, helt galet, va?;)
Men tydligen ska jag vara där innan så. Bara lite darr på underläppen för att han jag pratat med är trevlig men ändock så barsk och tjatar ständigt om övertid. REDAN. Jag har ju fasiken inte ens börjat. Tänk om jag suger på jobbet?:(
Fast såhär nojjar jag alltid innan. Den som lever får se.
Jag ska för säkerhetsskull försöka ta mig iväg på en annan intervju på tisdag ifall att jag hatar det bestämda sommarjobbet:)
Onsdag får bli förberedande med storhandling, fulltankning o mental förberedning om nu inte chefen kastat in mig på 37 extra pass innan torsdag... Men det går fan inte. Ska ju jobba 4 nätter.
Jag är bara jätterädd att jag inte blir ledig ett skit i sommar:(
Man vill ju leva lite, hinna umgås med vänner o familj och jag dör om jag inte får vandra i skog o mark o plocka bär o bara finnas till.
Men o andra sidan. Jag har faktiskt ett schema. Jag måste tänka på mina rättigheter också, jag har all världens rätt att tacka nej till övertid om det inte passar. Så är det bara.

Struntsamma. Jag måste sluta nojja såhär jävla "tidigt" innan, det är inte dags än. Det kommer gå galant o jadijadi.
Tillsdess, skolan slutar fan på fredag. Jag är då färdigutbildad Behandlingspedagog, hur sjukt är inte det?
Tiden har sprungit förbi, o jag blir lite ledsen över att behöva sluta, även fast jag känner mig helt färdig som student. Men ändock, jag är ju van vid alla o allting där nu. Men det är dags för nästa steg helt enkelt.
Nästa steg mot framtiden. Jag säger detta med skräckblandad förtjusning:)
Allting sista tiden har gått så fort. Det har hänt så otroligt mycket sista året bara. Jag vet inte om jag hängt med på hälften av det. Men jag har haft tur, o är ytterst tacksam för så mycket.

Idag har underbaraste Pörnilicious varit på besök hos mig. Lika trevligt som alltid♥

Och som det är nu ser jag fram emot att få ta lite helg. Helg då man kan koppla av o känna att man inte behöver ringa ställen för de har stängt(nuförtiden har ju fler o fler öppet helger men det låtsas jag inte om:) o man kan avvakta med allt till den nya veckan.
Det vankas dessutom 25 års partajj för Linda darling. Ska bli kanontrevligt, och grattis i förskott min fina vän!


Hoppas att det gått bra för min älskade pappa på sin tur till sjukhuset idag! - Håller tummarna-
♥ ♥ ♥
Hoppas att min fina vän och klasskamrat Ninni som råkade ut för en hjärtinfarkt i förra veckan mår bättre nu och kryar på sig ordentligt. Du måste ta hand om dig!


Fick dessutom träffa syster, Krille o ungarna en jättesnabb sväng igår. Saknar de i trakterna, trots att vi sällan sågs förut:/ Hoppas att ni kommer tillbaka.
Saknar redan skogen trots att jag var ute o luffsade runt igår. Sommaren är väl det härligaste?:)
Nä nu ska jag sluta tjata.
Hepåre!

Angående vikten, ja...

Ja jag har ju slutat gå på VV-möten. T o m slutat vara med online, men jag fortsätter så gott det går på egen hand med pointsen. När ingen håller koll på en blir det ju tyvärr lättare så att man fuskar.
Då jag inte heller äger någon våg har jag ingen aning om vad vikten ligger på just nu, men den ligger nog rätt likt med senast jag vägde mig. Hoppas jag:s Eller gärna lägre:)

Men jag tänkte jag skulle sätta ut lite resultat innan det brakar åt skogen i fel riktning igen;)
Eller att det faller totalt i glömska o blir orelevant.

Jag har droppat ca 18 kg via VV sedan augusti förra året.
(Borde väl varit mer egentligen men man har ju haft sina rejäla unnar-dagar o fuskperioder;)
5 kg droppade jag innan VV på egen hand.
Så borde väl bli ca -23 kg totalt sedan april 2010.

Senast jag mätte mig visade det  - 73½ cm runt kroppen.


Första bilden är rätt kass, ja. (Från augusti 2010.) Andra kanske inte så mycket bättre, hah, men ändock ljusare.(Maj 2011.)
Lite lustigt att jag ser ut att ha värsta snea överkroppen på bild 1.
Man blir rätt blind av att hålla på med vikten en längre tid. Först tyckte jag verkligen det syntes att jag minskat i vikt, men nu när jag tittar i spegeln så ser jag det ju självfallet inte. Inte lika mycket iaf. Men klart jag märker något skett.

Bild 1 är skitkass även den. Men konturerna syns väl iaf lite. Jag blir lite fascinerad över "bubblan" till övermage jag har på första bilden, hehe:) Och den lilla "putmagen" lär jag väl aldrig bli av med om jag inte tränar bort den, men det får bli ett senare problem helt enkelt.

Har väl ungefär 5 kg kvar att droppa, måste ju se till att väga mig ngn gång igen så jag hänger med;)
Måste börja med VV online igen sen så jag kan gå jämnviktskursen. Som det är nu vet jag bara hur man käkar för att gå ner(... Även upp, då, ho ho;) men inte hur man håller vikten.
Och det är väl som de säger.
Det svåra är inte att gå ner i vikt utan att hålla den.

Bara att kämpa på!
Men till helgen ska jag inte räkna en enda jädra points, I tell you that!:)

Congratz!

♥GRATTIS♥
På födelsedagen älskade, älskade systeryster!

Önskar jag kunde gratta dig personligen face to face, men icke denna gång:/
Älskar dig, saknar dig här i trakten.
Hoppas att du får en toppenbra dag, lät som ni hade det när jag ringde iaf:)
♥ ♥ ♥

Wä, jag är helt slut i kroppen denna dag. Har lite febersvettningar trots att jag inte tror mig ha haft feber.
Fick en sådan konstig, gnolande känsla i magen igår... Lite är det kvar i dag men mycket bättre på den delen.
Fick bli en hemma dag från skolan. Skönt om jag klarar mig undan med detta "lilla" istället för värsta magsjukan eller liknande.
Bra kroppen rensar ur lite skit så jag kan vara better than fucking ever till helgen o Metallsvenskan, fan vad jag längtar:)

Men vad har hänt sen sist, då? Inte sådär übermycket kanske. Tog mig en vit helg, köpte bil och for iväg till päronen.
Allting har gått lite för fort, så jag fick nästan lite darr på underläppen av tanken på att jag gjort ngt förhastat med bilköpet osv... Men det känns bättre nu.

Här har vi lilla skrutten.
Den får helt enkelt duga. Den fungerar bra, hittills. Ho ho.
Men jag kan säga att vi matchar på ett sätt iaf. Vi är båda rejäla hetsmongon.
Man har ju blivit van vid de snälla bilarna, körskolans alltid bra servade lugna o fina bilar.
Denna hetsar som fan i jämförelse. Vi är absolut inte överens om hur mycket/lite gasande det skall vara.
Skall serva den hos Krilles polare nästa vecka, gött:) Se så den inte brakar på en gång iaf.

Skolan, ja... Nu är vi tillbaka i 2 veckor till. Kul att se o träffa klasspolarna men fan vad trist att sitta i skolbänken o behöva skriva o hållas igen.
Jävla praktikrapport, blaaj. Men aja. Imorgon blir jag hemma med, ngn jädra aktivitetsdag tillsammans med Karlskoga folkhögskola, tack men nej tack. Säkert jätteskojsigt men jag orkar inte... Plus att jag har en dejt med Pörnilicious:)


Och igår var jag o tiggde kaffe o hårtoppning av Linda♥
Jag blir lika nojjig o besviken varje gång, haha. Det blir så satans mycket kortare tycker jag jämt. Mitt hår växer jädrigt ojämt har vi konstaterat, jag får toffsar som är mycket längre än allt annat hår, o det måste vara tack vare de jag inbillar mig jag har så långt hår, för när Linda jämnar till det med resten av håret. Ja då ser det ut som nu... "Kort" igen. Usch!:(

Lite drygt är det fan att bara ha legat inne hela dagen idag(förutom en kort sväng iväg för att rösta omgång nr2), det är ju så satans fint väder! Tänkte krypa iväg till bolaget o så, men nää. Jag tar det imorgon. Jag orkar inte.
Men jag är i sinnet så grymt sugen att sätta mig i solen o äta glass, eller iaf... Äta glass:D Men det får väl bli en annan dag. O att sitta på en uteservering med en iskall öl nu, åh!
Härliga tanke minsann.



MMMM!:D (Fast jag skippar gärna rånet:)

...I don't want to take you dancing when you're dancing with the world.

Fy fasiken alltså.
Jag laddade egentligen upp för att härja lite denna helg.
Men sakta o säkert har det ändrat sig. Blev ju lite på lyset förra helgen, ngn som blir förvånad?;)
Plus att det är Metallsvenskan nästa helg. Logiskt sett verkar det ju mest vettigt att ladda upp inför det, o jag är ju inte rikaste i stan för tillfället måste tilläggas:(
Men att ändra tankarna o planerna till typ... Nada... Är jädrigt trist. Idag ruttnade jag en aning mellan 17-22, men men...
Jag hann sy in en cardigan så den är bra nu:)
Alltid något.

Sista dagen på praktiken idag. Bitterljuvt. Känns bra att komma tillbaka o träffa klasspolare o ha bättre tider, men samtidigt har man börjat smälta in så bra på  Runna. Folk börjar lagom känna igen en överallt, o man blir nästan "en i gänget" o sen slutar man:(
Men o andra sidan jag känner mig helt färdig som praktikant faktiskt, nästa grej blir att bli timanställd om ngt.
Lite i sommar o till hösten eventuellt, då:)
Fick erbjudande om en annan jobbintervju igår, dock många de ska intervjua o jag har ju redan skrivit på för ett sommarjobb så... Anar jag får strunta i detta. Men detta var nog inget sommarjobb utan ett som sträcker sig längre, då gör det lite ont i själen faktiskt. Men jag är helt säker på att det är sämre betalt o som sagt var många sökande som blir intervjuade. Var i en butik, o nej inte en butik som i stan, inte så flashigt;)
Jag som tycker det vore så kul att testa på att jobba inom butik, men men.
Ibland får man prioritera o stå sitt kast.

Men struntsamma, det som lös upp min kväll var faktiskt inför ESC-grejjset på svt, hehe. Jag har ju tyvärr lite förkärlek för skiten så:) Plus att jag är väldigt inställd på att vi kan ta oss jävligt högt i år, sådeså:)
Tävlingsinriktad AB:}

Imorgon ska jag iväg o checka samma bil som förra gången ytterligare en gång. Bara checka papper så allt stämmer o ser bra ut, o kolla lite smådetaljer som jag missade i min uppspelthet:) Om allt verkar OK, så tar jag den. Jag orkar fan inte checka runt mer. O en gammal bil är ju en gammal bil - Som Linn skulle uttryckt det:)

Sen funtar jag på att.... Ja om jag inte härjar till så... Kanske gå över till Linda o dricka kaffe, eller så blir det söndag. Men då skulle brorsan droppa in. Vem vet, kanske skjutsar hem honom till Linde?;)
Fast nä, även om jag har bil har jag fan inte råd.

Ja, jag vette fan. Ska bli skönt att sova om ett slag. Lite trött i ögat minsann. Fast ska nog chilla med lite musik först.
Jag ska nog allt överleva helgen, jag som haft brist på sömn ska väl egentligen inte klaga. Men när man haft så jädrans fullt upp under en längre period, pusslat som en gnu med tider hit o dit... Då blir det lite knepigt att vara ledig o ha ro att bara glida runt hemma. Men man vänjer sig ju fortare än man anar med det också, så är det ju. På gott o ont.

Jag hatar att det är så långt kvar tills nästa helg o mitt jädra tjat om Metallsvenskan. Jag brukar ju faila rätt rejält med att ha skoj på saker jag ser fram emot såhär mycket, haha. Får se om mönstret håller i sig:}
Jag ber till gudarna eller vafan som helst om att det ska vara varmt o härligt väder.
Har ju en nyinköpt klänning som jag jättegärna vill ha på mig.
(:
Det är ju fler grejjer som drar än bara klänningesbärandet förstås:)
Var av en jag ska försöka shakea av mig tills dess, ohållbart att hållas såhär. Så är det bara.
Jag blir förvirrad o konstigt i skallen... Samtidigt som jag undrar om jag hittat på allt?
Jag börjar ana att jag gjort det. Plussat ihop saker som egentligen inte alls borde plussats ihop.
Äh, skitsamma, typ, nästan. Egentligen:)

"I don't want to take you dancing when you're dancing with the world."
Sådeså!

...Bättre.

Idag känns det bättre, har sovit så gott, iaf i ca 4h tills syrran ringde jättetidigt o kom o hämtade kattransporten.
Lite sorgligt att säga hejdå, men de kommer upp den 17e igen så:)
Men efter det somnade jag om ett bra tag. Gött!
Så skönt att vara ledig.
Jag har åkt o hämtat ut mitt körkort idag. Helt overkligt.
Jag har körkort!:)
Bra mycket bättre bild än legitimationen som ändå snart går ut:)
Fast istället för som på just leget där jag ser så in i h-vete tjurig ut ser jag precis lika förvånad ut på detta, haha.
Spärrar upp ögonen o ögonbrynen, haha. Men äh, fuck that liksom:)

Nu ska jag nog bara dega runt här hemma. Orkar inget mer. Tills senare då Linn&Jimmy hämtar upp mig o vi ska kolla på min "rena-chansningen" bil:) Hoppas att den är ngt att ha, jag har knappt börjar kolla efter bilar men är redan så förvirrad. Vilken djungel för mig som kan noll liksom.

...Men vafaan...

Det är så jädra konstigt när man vet att man inte borde vara annat än tacksam, och man är innerligt glad.
Egentligen.

Är väl bara nu, då. För jag är bara bitter och riktigt jävla tjurig.

Jag har nästan plussat ihop det med att jag inte fått tillräckligt med sömn under helgen då jag haft praktik fre-må, och hunnit ta några -harkel- öl med vänner osv.

Jag kunde inte sova på min lilla tupplur denna dag riktigt, vaknade av att jag var så hungrig. Det gör inget, då fick jag lite uträttat här i hemmet också. Men tror iaf att sömnbrist kan vara boven i det hela.
För jag är faktiskt ingen otacksam person. Enligt mig iaf.
Det är bra drygt att inte kunna vara glad, när jag har så mycket bra som hänt mig på sistonde. Och jag har löst det för mig. Jag försöker tänka positivt o så, men just för tillfället fungerar det I C K E.

Jag har förövrigt mer räkningar än vanliga fall i maj och jag får mindre pengar än vanligt då.
För att vara exakt - 0 spänn. Det blir sparkontot och lånande som gäller.
Kul i jul? Nej.
Jag måste köpa bil innan den 23e maj då jobbet startar... Vad innebär det? Jo tusenlappar extra att låna. Men det är ju för en bra sak, jag vet. Jag kan noll om bilar förövrigt, blir svårt detta.
Men kära Linn&Jimmy har gått med på att hjälpa mig litegranna:)

Tack!

Jag får ju ingen lön förens slutet av juni, och jag anar tyvärr att det mesta då kommer gå åt till att betala tillbaka allt jag måste låna. Men samtidigt är jag jävligt glad att jag förhoppningsvis kommer kunna betala tillbaka allt under sommaren så man slipper ha skulder som ligger o gnager. Så är det ju.
Men någongång vore det så fantastiskt härligt att få något över. Faktiskt. Men men, kanske kommer det med.
-håller tummarna-

Jag fick hem schemat denna dag. Mycket ledigt, om ingen övertid koms överns om dvs. Gött.
Men självfallet jobbar jag förmiddag dagen efter midsommar. Det ENDA jag har planerat in och verkligen vill fira med vänner under sommaren. Annat har jag inte planerat in för att jag just inte vetat.
Surt sa räven. Jävligt surt.
Förmiddag innebär då, om jag anar rätt, 06-18 eftersom det är helg o då är det 12 h som gäller. Lär ju sova ordentligt så man inte kör ihjäl någon stackare med trucken. Vore ju otrevligt.

Det är allt detta som gnager i min sömn-önskande skalle.
Jag anar också att det är "annat" som gör mig smått pissed off. Tyvärr kan jag inte skylla den saken på någon annan än mig själv. Ibland är jag ju bara bra korkad.
Alla gör vi väl bort oss ibland. Ibland tänker vi nog alla fel. Men man blir extra sur när det just är en själv, hah.

Det är inte hela världen. Men nu kommer jag säkert bete mig som mitt gamla vanliga jag (som jag sluppit på ett bra tag;) o höja gardet lite extra istället. Lite försvarsmekanism över det hela.
And I know it, allt för väl. Men det hjälps inte.
Allt kanske inte var till ondo ändå, men ändock jävligt onödigt. Gjort är helt enkelt gjort, haha.
No turning back now. Så är det.

Och imorgon ska jag åka o hämta ut mitt köööörkooooort! Det är det jag kan komma på som är bra:D
Och få säga hejdå till systeryster o barn som drar ner före de andra. Nu flyttar de alltså...
Usch:(
♥ ♥ ♥

RSS 2.0