...Never leave me.


"Never leave me."


Har återigen haft det underbart ute på landet.
Åkte o hämtade upp Krille o Josefin från tåget igår kväll, vi for sedan ut till gårn. Käkade o gick sedan en kort sväng i skogen då timmen var sen... Who cares egentligen? Det var inte mörkt o ingen tid att passa så.

Idag har jag varit på verkstaden med bilen då det är något som låter en hel del när jag åker, visar sig att ngt jävla fäste rostat sönder o fallit bort. Typiskt, men det skulle gå på max en tusing, o jag fick tid nästa vecka så... Okej, då... Samt att andra delar bör bytas men det kunde jag ta innan besiktning isf så jag har lite tid på mig, o gött det inte var brådskande då jag behöver bilen massvis...
Men efter det blev det lite jordgubbar o glass samt en skvätt kaffe i solen som tröst:)
 Sen drog vi oss utåt mot en lång skogspromenad. Jag bara ä l s k a r det. Jag vet att jag ständigt säger det, men det är mitt hem. Skogen. Skulle så gärna vilja knata ut på kvällskvisten o bara sätta mig där, men jag befarar att om jag börjar hållas så så kommer jag alltid få sitta där... Ensam. O det vill jag inte:)

Efter det blev det lite mat o sedan iväg mot badutflykt till härliga högsjön mellan Arboga o Fellingsbro. Årets första dopp. Jädrans vad kallt det var at first, men blev sedan riktigt härligt en stund iaf;) T o m mor o far badade, tänka sig! Morsan vet man aldrig med men farsan?
 Ojoj. Det är då fasiken inte ofta, inte när de är i Sverige iaf:)
Jag har käkat upp nästan 3 liter jordgubbar som de plockade med hem till mig från moster på Vinön. Käkat blåbär o smultron o det är ju så gott:)
Josefin byter ju av Jonis uppe hos päronen nu... Det känns så jävla illa att Krille o Jonis drar hem imorgon eller lördag:( O att Miah inte följde med upp.
Kom hem o stanna hos oss istället, snälla?:(

Jag saknar er.
Det är bara därför jag fortfarande velar mellan om det är värt att strunta i mitt liv här uppe för att flytta neråt. Jag vill ha hela familjen samlad. Jag vill vara nära er alla, men hur kan jag när det är två skiljda håll?:/
Hur kan jag lämna min trollskog här uppe? Känns hopplöst ibland.
Blandat med att det är ett stort beslut och jag har ju världens beslutsångest när det gäller det allra mesta.

Aja, tiden får visa vad som sker.
Jag sitter nu här o inväntar o ser om det kommer något megaoväder som mamma dillade om att hon hört på nyheterna eller whatever. Det har ju gråat på sig en del... O filmen jag tänkte se på tvn har redan börjat, orkar jag? Har lite mysigare filmer lånade som kanske vore ngt istället:)


...Like a wave.


"Under the coconut tree we stay.
Fall and crush into me like a wave..."
-------------------------------------------

Jag vill ha onsdag o ledigt. Var verkligen urkasst att behöva lämna alla vänner o den traditionella midsommarfesten tidigt igår då jag skulle upp tidigt as hell. Inte sov jag bra heller:(
Har äntligen dragit tummen ur arslet rent ut sagt o skickat efter dessa:

Ville egentligen ha helt vanliga, runda, men de hade bara en i lager o jag orkar inte yra runt på stan. Mycket dyrare.
Ska jag skaffa vanliga örhänges-ringar o sticka i. Kan vara kul med lite förändring. Lite större ringar, smalare så det inte ser så tjockt o mycket ut som nu, fast lär väl egentligen inte se mindre ut men ääh:) Bara hoppas storleken blev rätt, jag har haft otur förr:)

O beslutat mig för att unna mig själv att haka på när syrran, brorsan, Krille o typ 10-15 av hans släktingar drar på kryssning till Estland i slutet av september. Fylla, shopping o ett nytt land... Kan väl inte bli dåligt?;) Sen att det gärna fått vara ngn annanstans än just Estland, aja. Skitsamma, nu ska vara nostalgisk o slå på "Bed of Roses" från -96, hundra år sen sist.

 Igår glodde jag på "He's just not that into you".

Helt OK film, just my kind:)
O snart skall det dessutom sussas.... Dags för 12 härliga-HARKEL- timmar imorgon igen:) På gott o ont, jobbat lite väl häftiga pass på senaste tiden att jag gärna tar just lite ledigt, men men. Självförvållat.
Nähäpp, sniffa på lite ny plockade jasmin-blommor innan film o sova... Javisst!:)


Längtan.

L ä n g t a n







Rainy, lovely days.

Aavisst!
Då hade det gått en vecka sedan man fyllde år&sist skrev, shit.
Vad har då hänt sedan dess?
Ja, jobb förstås. Sedan var jag ju iväg till Halmstadstrakten tillsammans med mor, far, bror o Stina vi hälsade på syster med familj ju.
Åh, vad tråkigt det var att lämna de:(

Fast Jonis följde med oss upp:) Josefin skulle men ångrade sig, o sedan när Jonis tagit hennes plats ångrade hon sig igen... Jag kan tala om att det finns inget så hjärtskärande som att se sin älskade systerdotter stå med sin gosedjurshund, gråta förtvivlat o vinka i regnet medans vi åkte hem:´(
Jag vet att det är som det är, hon tackade nej o Jonis tog chansen, man måste lära sig att stå för vad man gör&beslutar sig för, men ändock. Usch vad ledsen jag blev av att se det. Men hon får fler chanser, tur är väl det.
Trippen i övrigt var helt OK, det är otroligt vackert där nere. O jag måste säga att jag inte längre är lika fientligt inställd till att röra mig neråt själv, men det får vänta i sådan fall. Men kanske testa något jobb o bo hos syrran sålänge vid ngt tillfälle, efter detta jobb är slut eller till nästa sommar? Mjae, vi får se:)

Det regnade en sjuhelsikes massa... Kan tala om att min plan att premiärbada sprack. Ville inte chansa o bli förkyld, det har vi inte tid med förstår ni! Så det kändes mestadels som ett hån att spana mot min medtagna packning med badbyxor, handduk o sandaler, ho ho:) Men vi tog lite sightseeing-turer, hann med en utgång, käkade en härlig buffé med massa grillat:) O så åt jag förstås en massa annat gott, hejja 2kg+ säkert;)
ÄH! Fuck it, jag skärper mig ju nu på vardagarna så, får hoppas det håller allt inom rimliga gränser;)
Sen var det lite trist att jag o pappa har ett max på hur länge vi klarar av att umgås tätt inpå. Jag var fan nästan nära på att stanna hemma. Det är något när vi vet att vi ska ut o åka långt tillsammans, det slår lätt gnistor om oss, hehe... Jag kan skratta nu, men fasiken alltså. Älskar pappa, så är det ju... Men att vi inte riktigt har samma åsikter om... Väldigt mycket o vi har samma humör gör att det lätt blir lite hetsigt:p

Mmm! Hit åker jag gärna en gång till minsann:)





Josefin fixade mig lite sommarsnygg i skatboet:)



Massvis med bäbis-grodor var det också! Så jädra söta, o man fick sannerligen hålla 3 extra ögon på vart man satte fötterna:)


Haha! Jonis ser alldels full ut:D Vi kom ner i lagom tid för att vara med på älsklingarnas skolavslutning♥



I övrigt så... ja ingenting specielltr händer väl på det privata planet må jag säga. Jobbat 14h idag, skulle jobbat 8. samma imorgon o övermorgon - 8 h, men istället blir det 12 + 16h, hejja mig som tackar ja o sedan undrar hur jag tänkte, hah... Hm.
Men egentligen gör det inte allt för mycket då jag redan är där, har lite svårt att planera hur jag ska lägga upp sömn o mat bara... Men det löser sig, sen blir det storhandling o liite, liite ledighet torsdag + fredag sen är det igång igen över midsommarhelgen. Det är bitterljuvt. Jag älskar ju att hålla igång, men är helt lost på vad som sker runt omkring med vänner o allt...:/ Men jag är tillbaka i september hörrni;)
Tills dess får detta vara min bästa vän...

Puman!
Vi kommer spendera jädrigt mycket tid tillsammans framöver.
Nähä, undrar om jag skall ta o skriva upp lite "att-hinna-med-imorgon"-punkter o kanske sova lite granna nu? Ja det får nog bli så.


Kris var det här, eller?

Födelsedagen var bra, delvis må jag säga.
Det är ju alltid så trevligt när familjen kommer in på fika:) Farmor, mamma o pappa o Stina var här. O så kom Pörnilicious också♥
Tack för besöket!
Visst kändes det väldigt trist att på självaste 25-års dagen dök inte min bror upp pga jobb, o inte min syster med familj pga flytt då:( För mig kändes det ändå en aning speciellt i o m att det var just 25 o borsan skickade inte ens ett grattis-sms:( Ja, jag vet att han är hemskt glömsk men det kändes faktiskt lite. O syrran sa väl typ grattis men inte mer, om mitt minne inte missminner mig. Även fast hon var trevlig o prata med o så ju... Men that's it?:/
Usch, låter så bortskämd. Bara det att det faktiskt var lite min dag ju. Kräver eller väntar mig inte ens presenter.

Men efter att familjen åkt o det endast var jag o Pörni kvar fick jag ett litet breakdown eller vad man ska kalla det, kände det egentligen hela dagen. Kändes inte som andra födelsedagar. Brukar ändå vara på gott humör för det är min dag:) Men denna dag kändes det inte alls roligt, mest bara tragiskt. Tror jag ska sluta fylla år nu, nu räcker det:)
Men jag blev mest bara ledsen o deppig efter ett tag. Mycket tråkigt, o jag vet inte ens varför. Har väldigt svårt att sätta fingret exakt på vad det är o var som var fel... Men ledsen blev jag iaf:/ Tack till Pörni-gumman som stannade o peppade mig, och tack för den underbart fina klockan!

Tack till farmor för pengar, mor&far för blommor o utemöbler, Stina för ljuslyktor&fin stickad tub-"halsduk":)

Och till Linn-sötnos som hälsade på mig idag o drack kaffe o snackade skit, tack för en väldigt trevlig stund och tack för den "heta"-boken haha...;) O det ursnygga armbandet!

Tack till bror också, jag fick ärva hans plattskärm till datorn, äntligen slipper jag den stora sockerbitsskärmen, wohoo!:) O ett nytt tangentbord, alldeles utmärkt då jag blev så förbannad i förra eller förrförra veckan o bröt sönder "mellanslags-tangenten" på mitt eget, ho ho:D



I vilket fall så. Jag anar att det som dök över mig var en liten 25-års kris möjligen?
Ett hej-vad-har-jag-åstadkommit-tills-nu? Och hej-jag-känner-mig-väldigt-ensam-o-tragisk.
Känns nästan som alla har någon eller något o det jag har är... Jobbet o skogen för tillfället?
Det är fasiken inte fy skam det är det ju inte! (Innerst inne vet jag att jag har såå mycket mer än det också)
Och jag är verkligen inte den otacksamma typen, aldrig varit särskilt bortskämd eller så.
Men jag är bara inte nöjd.
-Så skulle jag beskriva det, o det som är så frustrerande är just att jag inte kan sätta fingret på vad det är som fattas. Är det för att jag är singel?  Är det för att jag bara har sommarjobb o kommer att fortsätta få hoppa mellan jobb ett tag till innan jag får lön varje månad o kan ta betald semester någongång?

Jag o Pörni kom fram till att det måste ja varit för typ 3 månader sedan ca, som mitt mer tjurig/trötta/otålmodiga beteende började framträda mer o mer. Visst jag har väl alltid haft mina stunder men inte på detta vis. Jag är seriöst så nära på att faktiskt ge bort mina katter, jag orkar tamejfan inte med allt sattyg de ställer till med.
Jag älskar, älskar dem så in i norden!

Men det rivs sönder tidningar, det håras av en grad som inte finns i denna värld, det äts blommor, alla växter som inte är feta bladväxter äts det på, sen sätts det o spys i hallen o lite här o där efteråt... Det klöses på mattan trots tillsägning/nedsprutning med vattenspruta vareviga gång o det finns klösbräda. Det tiggs om mat trots att mat finns kvar... Det välts lampor o ljuslyktor. Senast idag när jag kom hem hade de haft ner vasen med de fina blommorna jag fick av mor&far igår. O de stod t o m på fläkten. O hade ngn kisse varit upp på fläkten hade allt rasat, men icke... Endast vasen som stod i kanten vilket måste betyda att ngn av de sträckt upp ena tassen o pillat. Ren djävulskap that is.
Ja, jag vet. De är bara djur, de sysselsätter sig bäst de kan i min lilla lya, men att det ständigt skall vara något? GAAH!
Får nog fundera ett tag till, än är jag inte redo att ge upp. Tack Linn som tar hand om/tittar till odjuren medans jag drar till havet i slutet av veckan!:)

Men då undrade vi iaf, vad hände för 3 månader sedan som fick mig att bli som jag är idag?
Kan det ha varit runt den tiden min syster berättade att de skulle flytta? Det är nästan det enda jag kommer på... Men ändå tycker jag mig ha kommit över det rätt bra? Vi snackade ju inte hysteriskt mycket när hon bodde här i trakten heller, vad är skillnaden? Kanske att de var med i skogen o min o Miahs kvälls/nattpromenader som jag saknar i själen?
Kan kanske vara så, för jag saknar det otroligt. Men att det undermedvetet skulle ligga kvar så pass bittert&hårt att det får mig att känna o vara sådan här? Nu låter det ju nästan lite värre än det är utåt. Jag låter som värsta ragatan o odjuret, haha. Så är det inte. Men den här saknaden efter något på insidan... Som visar sitt fula tryne utåt från o till. Det är ju antagligen mest jobbigt för mig själv, även fast personer i min omgivning kanske vill ha mig mer tålmodig o en aning gladare, oftare igen? Jag vet inte.

Det kom iaf fram igår då det mesta kändes ledsamt, deprimerande o bara inte roligt. Jag kände besvikelse.
Känns bättre idag då jag jobbat o haft annat o tänka på. Ser fram emot torsdag då vi drar också, behöver komma bort o göra något annat - någon annanstans. Hoppas att vädret blir kanon, det kan jag väl få i försenad 25-års present, va?

Sen anar jag att det är lite prestationsångest, eller vad man skall kalla det, inför sommaren. Jag vill hinna så mycket. Jag vill hinna sitta o se dimmorna svalla på kvällen men då kommer frågan... Med vem? Känner väl inte riktigt för att sitta själv jämt heller:) Samtidigt som jag vill hinna med så mycket som möjligt vet jag inte riktigt vad det är jag vill hinna med.
Hah, hopplösa-jag:)


...One year older, none the wiser.

Jaha, ja. Då var det dags igen.
Om ca 1,5 h föddes lilla jag för 25 år sedan. Så om ngn dag eller så är man officiellt närmare 30 än 20, hur gick det här till? Vart tog tiden vägen?

Jag borde väl lägga mig snart, ska iväg o köpa tårta imorgon förmiddag. Tänkte att jag skulle vara überseriös o baka en egen men jag orkar fan inte. Blir alltid kaos när jag gör saker själv, även fast resultaten brukar bli hyffsat... Men vägen dit så att säga;) Tänkte även jag skulle slänga ihop lite fruktsallad för oss som tänker lite på figuren o så:) Fräscht o gott.
Vi blir inte sådär jättemånga så spela roll. Trevligt familjen kommer förbi iaf:) Sen får vi se om det blir badresa med lite damer eller vad vi gör. Insåg att jag tänkt ta ett fm-pass på tisdag vilket gör att jag borde sova typ 21 igen. Hm! Skitsamma. Att vara trött klarar man, är ju bara en dag isf.
Sen blir det 2 em-pass innan avfärd mot västkusten torsdagkväll/natt. Gött jag slipper köra o därmed kan sova i bilen... Frågan är om det är värt att skaffa nya hörlurar o batterier till mp3-spelaren? Kan ju vara gött att stänga av lite övrigt prat i bilen om man ska sova en stund. Aja, skitsamma... Det får jag fundera på sen.


Grattis till mig iaf!
Min bästa vän o min värsta fiende:)
Men jag älskar mig ändå... Trots att jag tvivlar ibland:)

Mot 25 nya, härliga år, tack:)
Hoppas på fortsatt tur o en ljus framtid med mycket äventyr, lite utmaningar, kärlek&värme och att få njuta av livet bara.


...Sunlight.

Söndag, söndag. Fint väder som bara den ute o här sitter jag, inomhus.
Äh, who cares. Det hinns o jag har varit utomhus en hel del igår så;)
Jag är ledig imorgon - Kanonskönt.
Iaf gårdagen spenderades i Fellingsbrotrakten. Rövade med mig Pörni ut till mina föräldrar. Åkte ganska direkt o käkade lite på pizzerian, mums för sommarrullen de har där:)
Sen for mor, far, bror, jag o Pörni vidare o hämtade upp Stina o begav oss mot Frövi hållet för att besöka Nostalgibyn. Det är roligt att se alla dessa gamla prylar och så var det ju inte fy skam med solsken, kaffe o en arraks"bakelse" till. Mums!♥

Pörnipose framför "Handeln":)

Jag testade på lite vrålåk som stod där:D


Blev inte så hysteriskt mycket bilder därifrån, nästa gång kanske:)

Efter fikabesöket drog vi hem till gårn o skyndade oss utåt innan det blev dåligt väder, hörde hur åskan var på ingång.

Nisse med en "väsing":)

"Make me fly"
En liten raring som inte verkade kunna flyga, hoppas den repat sig o stuckit sin väg vid detta lag:)

Massvis med "rävrumpor" i skogen. Så väldigt fint.

En filt, lite kaffe och ngn att krama här - Vad mer kan man begära?;)

Ett hus som står ute i skogen. "Lugnet", låst o obebott sedan länge. Jag har ju självfallet varit där inne, o almanackan är inte rörd sedan typ 1978-82 eller något sådant. Lite scary, är som att komma in lite i en annan tid. Synd det bara står där o förfaller, en del gamla fina möbler där inne som bara kommer ruttna bort också nu när taket verkar rasa in.

Pörni var fascinerad o nyfiken o vågade glysa in i fönstrena liiite iaf;)

Allt som allt var det en väldigt trevlig o mysig dag. Hoppas på fler utflykter o promenader snart:)
Lite smått rastlös är jag minsann, men det är väl egentligen hög tid att sätta fart med lite städande här hemma.
Men mjae, är lite småsugen på en tupplur faktiskt, kanske vore ngt? Städning hinns o sedan borde jag åka iväg o handla, men det kanske jag tar imorgon förmiddag istället - Så man har ngt att bjuda på när mor, far, farmor o eventuellt Pörni dyker in på födelsedagsfika imorgon.
Och jag har nästan beslutat mig för att haka på till västkusten på torsdag kväll, hälsa på syrran m familj. Bada lite, käka ngn mjukglass vid havet o självfallet dricka en cider eller 12;) Jag räknar iskallt med utgång så jag får fira min 25-års dag på något vis:)

Och just ja, nya badshorts o solcréme måste jag ju införskaffa. Inte gjort det ännu då det inte blivit ngt premiärdopp för lilla mig ännu. Kanske att det blir det imorgonkväll eller tisdag då jag hört med lite vänner om de vill med o plaska ngnstans:) Får se vad vi kan styra upp.
Jaja, det märks... Nu får vi se om sängen fortsätter locka;D


 


Take me home.

Tiden fortsätter att bara springa förbi mig, jag klagar väl inte men uppfattar inte hur snabbt det går förens jag tänker till lite.
Iaf så var jag äntligen iväg o hälsade på min älskade Linda i tisdags efter jobbet.
Har inte träffats på 7 månader, men nu  ä n t l i g e n:)

Hihi, vi o våra bilder. Vi lyckas bra;)
Älskade, älskade vän!
♥ ♥ ♥



I onsdags drog jag hem till päronen efter jobbet. Vandrade i skogen o sov kvar där. Mysigt att träffa päronen lite:) Trots att mitt humör var sådär, trött, hetsig o jobbet hade gått sådär. Men jag fick min själsliga terapi genom att andra runt ute o fotografera:)





Drog med morsan upp till ett av båra badställen i Norrby. Där stt vi o plaskade med fötterna i vattnet en stund, pratade o bara hade det lugnt o skönt. Blir fler sådana turer sen:)


Känns rätt gött att jag fick byta från fm-pass till em imorgon. Trodde jag väl aldrig jag skulle säga då jag gillar att jobba dagtid o ha tid efter... Men det är lite drygt att lägga sig så tidigt o dra sig upp mitt i natten:)
Så imorgon blir det inte förens runt 13 jag åker, yaay!:) O så får jag ngt att titta på när jag jobbar också, eller iaf ibland;) Synd att titta får räcka ibland, ho ho.
Har äntligen bränt en skiva så jag kan digga järnet i trucken också, det skall höras vem som kör:]
Plus att jag behöver pepp-musik.
 
Efter imorrn tar jag lite helg, o ännu har jag ledigt i 9 dagar efter imorgon:D En såkallad X-vecka. Dock ska jag snacka med chefen imorgon om att slänga in 3 pass iaf... Har timmar som skall tillbaka så det är lika bra. SUCK. Jag trivs bra men ledighet är väl inga fel direkt. Men jag kan verkligen inte bestämma mig angående nästa helg sen... Funderar på att antingen stanna hemma o fira min födelsedag i efterskott.... Eller så skall mamma, pappa, bror o Stina neråt till västkusten för att hälsa på syrran med familj. Jag är rätt sugen på att följa med... Vore ju dumt att inte göra det, va? Slippa ta egen bil, o ha hela familjen samlad. Men då gör jag ju ingenting speciellt i min 25-års dags ära så att säga... Skulle ju gärna komma ihåg när jag fyllde 25 liksom. Måste jag vänta o satsa på 30?:( Eller vafaan man kan väl kalasfira 26? :p Äh, den som lever får se.

På lördag ska jag iaf röva med mig Pörnilicious hem till gården o ut på landet ju. Ska bli mycket trevligt.

Och jag tackar för skatteåterbäringen idag, fy fan vad det behövs!

Nej men nähä. Lite byte av kattlåda o en dusch på detta, då?



"Something in your smile just tells me that you're mine."


...Wonderful.

Wonderful väder ute denna dag!
Gått förvånansvärt med att hålla mig någerlunda pigg trots att jag snällt fick parvla mig upp 04.30 imorse, då var det fan inte roligt. Det sved r e j ä l t.
O väl på jobbet undrade jag varför jag alltid tänkt att dagtids-jobb är det bästa... Men nu förstår jag ändå. Skiftet gick skitfort o man har ju tid efter jobbet när det fortfarande är dag o chansen att göra saker finns. Härligt! Sen att jag väljer denna dag att inte göra något speciellt, det är en annan sak. Jag börjar väl bli en aning uttråkad må jag erkänna. Kanske en promenad runt Rynningeviken? Motivationen är låg, men jag börjar bli trött av att bara glida runt här hemma, hm.

Jag tänker på hur trevligt det ska bli imorgon med lite fika i Nora♥
Och på lördag då jag rövar med mig Pörni hem till gårn där vi ska hänga lite med min familj, ta en tripp till Nostalgibyn mellan F-bro o Frövi... Jättegulligt fik på en gård typ. Gården är gjord i 50-tals stuk. Allt är från den tiden så det är lite häftigt faktiskt. Kul att se. Sen får det bli att visa Pönilicious min vackra skog.
Ska iallafall bli mycket, mycket trevligt. Hoppas på finfint väder o kanske lite fest till kvällen:)

Och jag saknar pengar. Jag vill ha tillbaka på skatteeeeeen. Eller lön, vilket som vafan. Vill kunna shoppa.
Vill shoppa grejjer som kan hjälpa mig bli lite snygg o fräsch, frågan är vad som skulle kunna hjälpa;) Men något finns det väl alltid. Pussas vill jag med, haha. Ojoj, dessa önskemål... Inget av dem blir det ju något av med ikväll, tråkigt!;)


Grattis vackra Sverige på din alldeles egna dag!
(:




Travelling.

Fan vad helgen flugit förbi, eller känns knappt som jag haft helg då den startade lördag o avslutas tidigt som attan denna söndag.
Upp o hoppa 04.30, sicken fräck tid att behöva kliva ur bingen. Huvva!

Men gårdagen var helt OK, startade med att sitta på uteserveringen på Liquid tillsammans med Made, Klefz, Pedram, Joel o Jossan. Mycket trevligt. Sen beslutade vi oss för att gå hem till mig, jag bjöd ut min 70is, ingen hade ju ngt förutom Joel o hans 3,5or:) Men äh, jag får väl fixa en ny sen till sommardrinkar o dylikt.
Vi hamnade på Virus o det var väl sådär, halvdött nästan... Var precis påväg ner för trappan o hem när en herre frågade vart jag skulle... Jag förklarade att äta, äta, äta var tanken, men han erbjöd en drink o så fick det bli. Bartendern döpte drinken till "Avloppet" haha, för att vi skulle ha en stark jävel med vad som helst i typ. Låt mig säga som så att smakar avlopp sådär är jag nästan redo att börja smutta på mina egna här hemma. Inte starkt för fem öre, men jädrigt god:) Tack för drinken!
Han visade sig vara målare, perfekt... Jag som ska måla om här hemma, får väl sno åt mig gratis tips o kanske lite extra arbetskraft?;)
O jag säger då det... Karlar i tattuerade förpackningar...
Mm-mm;)


Känner hur jävla sugen jag är på att
1: Fräsch till här hemma så det skriker om det. Måla om, köpa blommor o snygga krukor, snyggare lampor, mer väggdekorationer o få upp hyllor. Har ju fan bott här i mer än 2 år o har knappt fått upp ngt. Skamligt. Men det kommer sen när jag har råd helt enkelt.
2: RESA!
Suttit o spanat bilder på de vackraste stränderna o jag hör bara folk som har rest massor eller har inbokade resor. GE MIG!
Jag vill också uppleva lite, dra bort... Gå barfota på ngn milslång strand med turkost vatten... Härligt! Eller iaf bara uppleva ngt nytt.

Hawaii.


Smugglers wreck, Zakynthos, Grekland.

 


Men som det ser ut blir det snarare åt detta håll, som jag diskuterat tidigare.


Irland.



Skottland.



Men ja ja... Allting har sin tid. Så är det väl, hoppas jag:)
Idag har jag iaf bara varit trött som faaan, inte sovit särdeles mycket alls.
Men det är ju bara bra då jag måste däcka av i god tid ikväll typ om 2 h redan, ojoj. Men hunnit tvätta, haft besök av goa bror med vän, mycket trevligt. Tack för sällskapet:)
Ska bara se till att göra matlådor också, orkaaaaaa. Knappt alltså. Men har fan inte råd att köpa med mat heller så, det hade varit det bästa. Men äh, ska väl sätta fart här då... Btw, fan vad gött det är att kunna sitta bekvämt ute på balkongen nu:D Lite blommor, ngn matta, o en duk hit eller dit så var det kanoners:)


Doft av kaprifol.

Nu sitter jag här.
Precis tagit mig en så välförtjänt duch, tuggat i mig en riskaka o är trött så det svajjar i masten.

Är färdigjobbad för veckan, men känner att tiden kommer svischa förbi så snart är jag på jobbet måndag morgon klockan 05.30 senast. Men inte är jag bitter för det:)


Det fungerar ju bra o jag trivs helt OK med att vara där, trots frustration, prestationsångest o på tok för höga krav på mig själv. Dagen, sista 12h passet för denna vecka, har gått bra. (Fan jobbat 36h övertid på dessa 2 veckor, huvva!)
Fått beröm av lastbilschaffisar som tyckte jag gjorde bra jobb, o var mindre slarvig än en del herrar som brukar lasta åt dom, på Korsnäs får jag anta;)
Känns kul som fan att få höra, sen klantade jag mig lite också... Men det kan inte gå bra hela tiden, eller?:p
Jag är rätt nöjd, men ställer mig skeptisk eller inte direkt skeptiskt men... "Något" till vissa arbetskamrater. Gillar de skarpt men jag har så svårt att läsa av vissa saker de säger. O känner mig då en aning mer värdelös än vanligt, känns lite drygt. Men jag fattar jargongen så det är inte hela världen, tur som attan man har lite munläder o kan bita tillbaka:)
Aja, iaf...
Klockan 22 var jag hemma hos mor o far som ringt o sagt jag skulle komma förbi o hämta upp något.
Väl där mötte jag Stina, Angie, Putte, mamma o pappa:) Trevligt!
De satt på gräset o det doftade så underbart där ute. Blomdoft i hela luften.

Mor&far hade köpt en tidig födelsedagspresent till mig, minsann!:)
 Det visade sig vara utemöbler till balkongen, yaay!
Äntligen! Jag som pratat så mycket om det o planerat att införskaffa i åratal...
Men ni vet, har man svajjig ekonomi a'la student kanske inte 500:- prioriteras på just utemöbler. Men nu är det ihopskruvat o står på balkongen. Fattas bara ngn fin plastmatta o lite blommor o så mig själv med ett glas vin där ute:)

♥ ♥ ♥
Tack älskade ni!
♥ ♥ ♥

Stannade kvar en stund, de ville egentligen jag skulle sova kvar. O det hade jag gärna gjort men jag tänkte jag skulle passa på att sova ut lite hemma, plus att jag var osäker på maten till kissarna o hade mina mini-piller här hemma.
Nog för att jag inte har ngn användning för mini-pillrena nu, ho ho. Men man vet ju aldrig, onödigt o slarva ändå;)

Men jag stannade o pratade ett tag o plockade sedan syréner o kaprifol. Underbart:)

Pressade in allt i bilen o begav mig iväg. Kändes riktigt gött att tanka bilen rejält också.

Jag inser mer o mer friheten med körkort o bil. Så jädrans härligt att glida fram på käglan i halvmörkret, rutan nervevad så jag halvt som halvt kände blomdoften från sätet bredvid o den fuktiga sommardoften utifrån.
Fick sådana sommarkänslor blandat med nostalgi om somrar som varit. Eller snarare känslor jag haft somrar förr. Blir lite dejavú över det hela. Känner fragment av hur jag minns jag känt förr.
Bitterljuvt.
Men det gav ändå hopp. Badutflykter i sommarnatten senare denna sommar? Definitivt. Om jag så skall behöva åka själv så blir det så. Så härligt:}


Jag måste säga att jag trivs som fisken i vattnet att få planera ihop min tid. Nej det är inte optimalt egentligen då jag säkerligen inte kommer hinna med hälften jag skulle vilja, men jag gillar ju att hålla igång, o nu vet jag ju att jag verkligen måste prioritera min lediga tid. O då finns det nog faktiskt hopp om att jag faktiskt gör saker när jag kan o är ledig istället för att endast dega hemma o småsova hit o dit:)

Nästa vecka är planen att dra till Nora efter jobbet ngn dag o äntligen få fika med älskade Linda, hoppas damen kan bara.

Sen ska jag sova hos päronen så jag hinner ströva runt med mor i skogen. Längtar verkligen.

O får jag sen tillbaka på skatten nästa vecka ngngång(har hört rykten om att det är runt då det skall betalas ut, hoppas det stämmer:)så skall jag nog fanimej se till att unna mig ngt roligt. Eller så går det till bensincash, ho ho. Hm!

Men struntsamma. Jag kände en sådan otrolig nöjdhetskänsla i bilen hem iaf. O det kändes underbart.
Visst jag känner alltid av pusselbitarna som saknas o önskemål jag har som inte är uppnådda ännu, men för ett litet slag kände jag mig mer nöjd än på väldigt, väldigt länge. O det kändes fantastiskt.
Jag tror nästan att jag kände att saker o ting känns annorlunda... Det känns som en bra början på en ny period i mitt liv. Har saknat att jobba o få lön. O jag vet att jag kommer få ut bra cash här, det skadar ju definitivt inte heller. Även fast det bara är för några månader:) Jag gillar att ha ansvar. Jag gillar att veta att jag kommer kunna göra saker. OM jag vill.

Det är dock några saker jag skulle ändra om jag kunde... Som redan skrivet förut(som det mesta andra också;):
Mitt hjärta längtar ut.
- Fruktansvärt mycket.
Ja, faktiskt på både det ena o andra sättet faktiskt. Det jag kan ordna o kommer att fixa i veckan är just naturdelen. Jag ska sniffa blommor, mossa o bara vara för ett slag.
Få vara den jag är, där jag hör hemma.


O btw, varför får jag dumma ideér om att blondera mig från o till?
Jag orkar inte låta min naturliga färg komma av sig självt, tar ju evigheter för fasiken. O dessutom är det för mörkblondt - Ja, råttfärgat ofc;) Undrar om jag skulle passa i det, har ju haft det massvis förr, o jag tänker inte på det ljusaste varianten. Eller sure thing, vitaktigt skulle vara så jävla grymt, men snacka förstöra håret antar jag. Men inget sönderblekt eller gult, utan något... Lite Carrie-aktigt? Carre som i SATC då, givetvis. Mjae, tåls att fundera på. Tar ju sådan tid o det sliter ju så förgrömmat bara. Lite trist.
Känns som att en ny period i mitt liv är värd ngn slags förändring hos mig själv. En synlig sådan.


Hysteri.

Då var det dags igen.

Hetsa upp sig för ingenting, det är lite min grej. Det började så väldigt bra denna dag, lastade 3 lastbilar nästintill själv, hade klarat det likabra själv men man tackar ju för den hjälp man får. Sen blir det ju inte så, sen när jag är ordinarie. Det gick väl bra sen också, men så fort saker och ting inte går exakt som jag tänkt eller perfekt har jag lätt för att hetsa till det. Har kanske att göra med det där jag skrev om för ett tag sedan. Att jag har sådan rädsla att missyckas, kanske? Jag vet ju liksom att det inte är hela världen. Jag vet att jag är bra. Jag vet även att saker och ting absolut inte kan gå galant all the time o direkt när man är nybörjare. What's up with the jävla hets, då? Gaaaaaah.
Blir nästintill lite tokig på mig själv ibland. Aja, imorgon kommer det gå toppenbra. Så är det bara, detta kommer bli så jävla bra tillslut. Sådeså. Skall vara lugn o harmonisk imorgon, de undrade ikväll hur högt mitt blodtryck låg egentligen, hehe. Jag sa att det verkar alltid värre än det är, jag sprängs inte även fast det kan verka så. Men visst, det tar ju en jävla massa energi, det har de rätt i.
SKÄRPNING! Helt enkelt.

Men imorgon gör jag mitt tredje o sista 12h pass denna vecka, sen tar jag mina futtiga 2 dagar till helg. Ska bli skönt as hell.

Och btw så... Jag är tvungen att byta från firefox o blogga i internet explorer, vad är det som krånglar via firefox nu då? Är det jag som klantat till det med ngn jävla inställning ofc? Jag orkar inte undersöka det hela, eller rättare sagt jag fattar inte alls vad felet kan vara. SUCK.


I övrigt så, ja jag var ledig i må o tis o fick lite tid att umgås med Pörni på måndagen, åkte en sväng till M-berg o fönstershoppade, mycket trevligt. Tisdag hann jag upp på stan o småhandla lite. Mer än så var det minsann inte.

I söndags hann jag gratta älskade mamma på morsdag iaf♥
Käkade tårta o hann med en liiiten uppfriskande skogspromenad.


Ingen idé jag skriver mer nu, känner mig trött o ändå småspeedad.
Bör åka i bra tid imorgon igen så lika bra att dyka till sängs direkt.


RSS 2.0