Drinking& Shooting balls.

Då var det äntligen igång då.
Svar nej. Jag ville inte lämna lovet, men jag har så gärna velat ha schemat o sätta fart så att nervositeten kunde släppa lite.
O det har den gjort. Hann knappt något denna dag, förutom lite rundvandring o träffa lite personal o tjejerna på avdelningen. Men det är första dagen hur mycket skall man hinna liksom?
Verkar vara skitmycket tider&grejjer att ta in så det tar nog sin lilla tid.


O förutom det, sure, jag är ju lite nojjig över småsaker. Ingenting som förstör massor eller ens mycket, då. Men jag ska inte sticka under stolen med att små, små saker kan skapa diverse orosmoln i mitt huvud.
Nu är det t ex att jag för det första inte tog mig tid på lovet att cykla iväg till praktikstället o checka hur lång tid det tar. Men jag har ändå tänkt att om jag cyklar en timme före kan jag minsann inte bli sen OM ngt inte går fel med "vrålåket":} (Peppar, peppar!)
Och ja en timme låter extremt och är säkert det. Men det är fan skitlångt bort. Snälla, snälla snö&kyla försvinn. Fort som fan. För motionen o cykelturerna har jag ingenting emot.

Sen glömde jag självfallet checka idag vart det finns eventuellt cykelställ. Och vad är det att ens fundera på?
Haha.
Men jag bara ser mig själv som den där lustiga kufen som fraktar in mig själv in i dörren bredvid grinden(som förövrigt säkert för första gången på 12 år är helt låst när jag kommer bara för att jag ska få leta efter ngn knapp o låta bortirrad& be ngn släppa in mig;)&trycker mig igenom samtidigt som cykeln, o självfallet skall det inte gå hur lätt som helst.
Jag ska antingen fastna på bredden med mig&cykeln, eller snurra in benet i trampan osv osv, you get the picture. Haha.
Och nej, jag tror inte att det blir så illa... Men när jag kommer in kommer jag stå o se lite smått vilsen o fånig ut i letan efter cykelstället. Och självfallet råkar alla vara i huvudbyggnaden o se mig då. (Hur stor är risken?;)
Sen parkerar jag cykeln mot staketet för att sedan gå en bra bit o se ett ställ, o då inte orka gå tillbaka utan verka slarvig.
Sen kommer jag fram till avdelningen jag är på o ringer på dörren o så är de inte där just då. Då för att jag börjar sent på onsdag(ledig imorgon, yaay) o de är säkert i matsalen just då. O jag har ingen  nyckel och det är en låst avdelning. Då får jag stå där utanför o se fånig ut tills alla kommer tillbaka. O det hela mest för att cykelturen självklart inte tar ens i närheten av 1 h o jag är alldeles för tidig, ho ho. Och inte kan jag fördriva tiden med att röka en cigarett eller två då rökning inte sker på den platsen.


Lite sådant tänker jag på. O undrar över. Som sagt, det är inget som tar över min vardag, haha. Tack gode gud;) Men därmed inte sagt att jag gärna skulle haft saker&ting en aning mer korrekt uttänkta o efterspanade.
Vet man att man är lite sådanhär, är man rätt duktig på att just planera och checka läget så att man vet vart saker&ting är. Men i detta fall är jag osäker. Irriterande:D

Men det verkar iaf bra hittills. Var bara där mellan 8-13.20 ca idag. Min handledare har jobbat helgen så jag är ledig imorgon också, ett utmärkt sätt att starta praktiken på. Dock kvällspass ons-tors... Vilket inte gör mig någonting men jag gillar ABSOLUT INTE tanken på att behöva cykla hem över/genom ngn av alla de läskiga broar/tunnlar som finns att välja på. Men what to do?
Kan samåka till&från väster, men what's the point? Krångel, krångel. Men den som lever får se. Snällt erbjudande iaf.

Jag blev positivt överraskad över hur pass bra schemat verkar vara. En hel del maffiga pass, eller vad sägs om 07-20.30 då&då?
Aja, det är helg tider 34h på en helg blir det. Men o andra sidan, man jobbar inte mer än 4 dagar i sträck, utan att vara ledig typ 2 dagar. Plus att, jag anar att det är kompensation för dessa maffiga timmar, jag hinner vara ledig en hel vecka i sträck. Heltidarna är tydligen det var 9e vecka, och det tackar man ju inte nej till:)
Och jag kan en aning besviken meddela att jag o E inte praktiserar en endast dag exakt lika. Går om varandra nästan totalt faktiskt...
Fan vad trist. O då tänker jag inte först o främst på skjuts utan att lite hade man ju velat stöta på varandra, blir isf när ngn av oss slutar 16 eller 16.30 o den andra går på 12 eller 13.45. Aja, alltid ngt I guess.

Till något helt annat så tänkte jag på det när jag nyss tittade på senaste avsnittet av Greys anatomy...
Jag vet att det är en serie, de försöker göra den en aning verklig att det skulle kunna vara så på något vis. Men på ett mer lustigt sätt, då. Jag menar intrigerna&problemen de har skulle ju kunna vara verkliga, även fast jag betvivlar att det skulle vara så öppet om allt. O alla skulle juffla runt med alla på det där viset;)
Men det är inte poängen. Utan mest att så många serier har en samlingspunkt, utöver i detta fall sjukhuset, som är en pub eller bar. Mysigt. Och även om man är läkare skall man väl få ta sig ett glas o varva ned. Absolut. Grejjen är bara den att de sitter o tar sig ett eller två glas o om det blir en rejäl emergancy så springer de för kung&fosterland för att hinna till sjukhuset... Vem fan vill ha en läkare som precis suttit o tagit sig en shot eller två?
Inte jag.
Ja, okej. Om situationen var totalt livshotande, nödläge. Jag dör om 20 minuter o den enda specielisten på detta område eller den enda lediga läkaren slutade för 30 minuter sen o sitter på en bar rakt över gatan o är inte full o kan rädda ditt liv Go for it, men bara tills ngn annan av samma kaliber är tillgänglig, tack.
Hur vet man ngn annans tolerans nivå?
2 glas må kanske inte påverka mig särdeles mycket, men du kanske blir en aning vinglig av det?
Och i serien har man ju fått sett när någon är för full hit o dit, hah. Men det är det som är gränsen att de är vingliga, stinker alkohol o sluddriga i talet? De där skillade o precisa händerna kan inte bli en aning darriga o göra fel tack vare 2 glas? Hehe.
Jag vet det är en serie. Men ändock.

O att de står på taket o spelar golf? Eller spelar o spelar... Skjuter iväg bollar. Jag har sett det i fler filmer/serier. Liknande inslag. Hur OK kan det vara?
Vem vill vara stackarn på gatan som inte ont anandes får en jävla golfboll i skallen från en extremt hög höjd o i garanterat ett jävla tempo?
Haha. Kan inte sluta i annat än kaos. Har de inte patienter så det räcker?;)
Eller schysst att få den där bollen in i rutan... Klirr, klirr. Finns ju en del andra byggnader runt omkring liksom.

Bara en lustig tanke att de kan göra så, men det kan fan inte vara det minst OK in real life. O det är det garanterat inte. O samtidigt som en golf precis skjutits väg, tar herr neurokirurg en zip ur ngt som är mycket likt en ölflaska. Mycket förtroendeingivande:) Hur stor är chansen att han INTE skulle kuta ner till en emergency om en inträffade när han spelar golf&dricker öl på taket?
Inte så stor kan jag tala om:p

Och okej, en sak till, då... Denna grej som man sett en del gånger, iaf jag...Är det inte så att det faktiskt är rätt fascinerande?


"Mänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig somhlset, det edna vkitgia är attden fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem. Hägtfit va?"

Äh, over and out. Sov som en påse skit natten tills idag nu är jag såå trött!
SOVMORGON!:)

Hail to the new...?

Ja, usch ja. Då var sista lovdagen här.
Imorgon startar praktiken, och jag är inte alls sugen faktiskt:(
Jag har ingen aning alls om vad jag ska vänta mig, men lite fjärilar i magen har jag allt.
Ska bli otroligt skönt att äntligen få ett schema så jag kan planera in lite grejjer.
Jag har bara en känsla av att det finns en risk att man får jobba halvt ihjäl sig... Men jag hoppas det slipper bli så illa.
Därmed inte slappt, för det blir det nog garanterat inte.

Hoppas att vädret kan bättra på sig o röra sig mot vår snart. För E och jag lär inte praktisera samma tider varje dag o det är en bra bit att cykla. Jag älskar att cykla men inte i detta väder, plus att jag är så nervös för när man ska jobba kvällspass o behöver ta sig hem den där läskiga vägen där borta kvälls/nattetid. Vet ju inga tider...
Men det hjälps inte. Måste göras iaf.

Måste även sätta mig ner här ikväll o söka lite av de sommarjobb jag lagt som bokmärken innan det blir försent o de försvinner.
Jag har slappat som fan, förra året vid denna tid hade jag nog redan sökt typ 20 stycken:)
Men nu detta år vet jag ju att OM det går helt åt helvete kan jag stämpla, det kunde jag inte förra året.
Men självfallet vill jag ju ha lön, o kunna göra saker så det är som sagt var dags att ta tag i det hela.

Denna morgon fick jag iaf en rejäl sovmorgon, o det var så välbehövligt! Har ingen aning om när nästa chans ges:)
Borde väl strax ta tag i disken o planera vad jag ska laga till mat&matlåda. Men äh, det hinns:)

Igår fick jag förresten för första gången blommor levererade hem till dörren. Åh, så glad man blir!:)

Fantastiskt vacker bukett. O ett kort som det står
"Alltid i våra hjärtan" på framsidan av och handskrivet på baksidan:
"Tack för att du fanns, du har hjälpt så osjälviskt. Tack/"

Rörd till tårar I tell you. Over&over again.

Jag förstod nästan vilka det var ifrån och jag ville egentligen inte att det skulle vara från er. Det gör det så jävla svårt att fortsätta vara arg på er.
Egentligen vill jag inte vara arg.
Jag älskar dig, o med allt som hänt känns det som att någon håller på att trampa på mitt hjärta, för att låta fjantig. Och det går inte över.
Men jag kan inte fortsätta ha elaka tankar o vara sådär extremt arg efter detta.
Tack för att ni tänkte på mig, och tack för denna vackra bukett. Jag önskar den kunde hålla för evigt.
♥ ♥ ♥

Och jag är så förvirrad. Tankar&funderingar angående framtiden. Jag vet varken ut eller in.
Är det dags att testa något nytt? Vill jag? Vågar jag?
Klarar jag av att inte testa något nytt nu när ni kommer försvinna bortåt o göra det?


Hade dessutom en trevlig utekväll i fredags. Tack alla inblandade:)
Men nu blir det nog nyktert ett tag framöver igen. För det första så vet jag ju inte vilka helger jag praktiserar så... Men även om det inte startar direkt så lär jag ta det lugnt.

Vill hem o gå i skogen så fort tillfälle ges:)

Trevlig söndag på er i allafall!(:

Give me some bananas!

Herrejesus vad jag vill&behöver åka och storhandla!
Känns som en jävla evighet tills fredag då de små örena från CSN droppar in.
Stackars sparkonto som dessvärre får ta smällen för det.
Jag har iofs rätt mycket mat i frysen, men det är de goda små tingen till som jag saknar som faaan.
Massa yoghurt, linfrö, frukt, frukt, frukt&grönt!
O rökta skinkan har precis tagit slut, how will I survive i en hel morgondag utan?!;)
Kattmaten&kaffet börjar sina... Iih! Men det är ju bara imorgon kvar sen på fredag får jag ju åka till Willys med päronen♥

Med mina "måsten" denna vecka känns det knappt som lov, trots att dessa "måsten" enbart är några timmar varje dag tills imorgon. Hah. Men jag hade sett fram emot att få sova ut o vakna när jag ville, men icke! Har fått satt klockan o gått upp o pluggat teori så det sprutar regler&vägmärken ur öronen på mig. Samma visa får det bli imorgon, måste få gröna pluppar på alla delar. Helst imorgon men jag är inte sådär överdrivet hoppfull;)
Mer än hälften kvar, men vem vet... Beror på tills vilken tid jag drar dit, får väl dra dit 2- 2½h innan det är dags för körning så jag hinner. De bjuder ju på kaffe - Alltid något:)

Hade en mycket, mycket trevlig fikakväll tillsammans med Linn, Pörni& Made igår... O även Jimmy var med:)
Det var då fan inte igår, hoppas vi kan börja fika oftare, bara snacka o umgås utan alkohol med i bilden från o till liksom:)
O de är mycket goda vänner, måste prioriteras bättre från iaf min sida!
Har totalt irrat bort mig i allt jag måste hinna med, men man får inte glömma sina vänner inte.
♥ ♥ ♥

Jag börjar bli rätt stressad&nervös inför praktikstarten på måndag. Tiden bara springer på...
O det är egentligen inte att det är ett nytt ställe som är det nevösa&stressande... Utan att jag inte får schemat förens på måndag(Jag SKA/måste ha det då iaf), vilket leder till att jag inte kunnat planera in ngt på körskolan o tiderna tar ju slut så fort. O vet inte när eller hur jag kommer hinna till VV-möten osv... Jag är ju en riktig planerare o vill ha allt framför mig så fort som möjligt så jag kan lägga upp det efter bästa tid&förmåga. Men nu sitter jag o guppar runt i båten utan att kunna bestämma något. Mycket frustrerande.
Vissa skulle kanske tycka att det är en bra grej att få släppa lite på tyglarna. Men icke! Inte just nu.
Nu har jag saker som måste ordnas illa kvickt. Då passar det inte att få guppa runt här utanför tid&rum:p

I övrigt sker inte sådär överdrivet mycket på det privata planet, det är rätt plant o trist, men det har känts rätt bra... Men snart måste jag nog fixa till lite action i vardagen. Kan inte bara lunka på o undra vart livet tog vägen.
Har funderat på att söka utomlandsjobb o allt, men o andra sidan... Jag vill väldigt gärna vara kvar här i Sverige denna sommar, tillsammans med vännerna. Så det där med jobba utomlands OM jag ens söker... Så undrar jag om det inte blir bättre till hösten när den här äckliga vintern ändå är på ingång igen... Vi är snart där igen, sanna mina ord:s
Vi får se. Jag är så sugen på att starta upp mitt liv lite här först eller åtminstonde tjäna lite pengar&kunna göra saker. Sen får vi se. Men man är ju inte ungdom hur länge som helst till:p

Jag måste säga
GRATTIS till min älskade bror som äntligen fått jobb!

Det är väl 3 månader till att börja med men sen kan det bli mer, jag håller alla tummar i världen. Han har börjat idag.
Så bra! Du är såå värd det.

Och när det kommer till dig fröken...
Behöver en break, besvikelse.
Då jag är människa kan jag ha fler känslor än en, tro det eller ej...
O jag tror mig vara glad för eran skull, om ni nu tror att detta kommer göra ngn skillnad whatsoever.
Jag är stolt att du äntligen vågar ta steget. Något steg överhuvudtaget för att ändra vardagen.
Men jag är samtidigt djupt besviken&rätt arg på dig.

Och det tror jag du vet, så tack för att du ringde som du sa... Eller vänta! Som vanligt gjorde du inte det.
Jag som funnits där för dig/er den senaste tiden som bara den. Och detta var tacken...
Inte ens ett samtal fick jag, hah. Aja...
Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Det vet du, det jag vet är att saker och ting kommer inte att bli detsamma.
O det är jävligt synd& gör ont att inse.

Men jag inser även att jag inte kan stanna upp o bara vara bitter. Jag har fortfarande ett liv här att ta hand om.

WääWää!

Förbannade förkylning, stick o brinn!
MORR
!
Jag kanske ska vara tacksam över att jag inte blivit megasjuk, men det är en envis jävla förkylning/småfebrighet jag haft o självfallet fortfarande har.
Snorigheten har varit allra värsta igår o idag, and I hate it!
Men det är som Pörnilicious sa igår "Att andas - det ska man inte ta för givet!" eller nåt sånt:p
Haha, o det är ju sant. Så får väl vara tacksam för de små andetagen jag kan få igenom i näsan:)

Men mycket trevlig filmkväll igår. Som alltid.

Vi hann med mycket skratt o 3 filmer, vi startade med:

"Paranormal Activity 2"
Visst hoppade man till när man inte var beredd på ljud osv... Men den var inte ens i närheten av 1an. Så den var inte sådär jättebra. Lika bra det så slipper jag bli lika paranoid som efter just 1an:)
Andra filmen blev:

"The silent house"
Den var inte heller sådär jättebra. Tyvärr, men som sagt kanske lika bra det:)
Tredje filmen fick bli:

"Zombieland"
Och den var väl helt OK, inte riktigt lika rolig som jag trott. Men den funkade bra att se.

Nästa gång ser vi nog denna film som vi inte hann/orkade igår:

"Dorian Gray" som nog kan vara bra.

Och idag skall jag för egen del se lite filmer också... Måste göra ngt nu när jag absolut vägrar att gå utanför dörren o riskera att göra denna retiga jävla förkylning värre.


"Clueless" & "Alla talar om Grace".
Det får bli bra för denna dag:D

Nu ska jag inte tillbaka till skolan på 11 veckor... Lov + 10 praktikveckor, känns hur skumt som helst.
Men det ska bli spännande som bara den nästa måndag, dock kommer jag vara nervös så det heter duga, men det blir väl så första dagen på ngt nytt ställe så.
Hoppas, hoppas att jag trivs hyfsat!

Aja, dags o fylla på med kaffe så jag kan försöka ånga bort snorigheten.

...Give it to me, baby!

Ikväll är jag en crazy lady när det gäller shopping. Vill bara shoppa, shoppa, shoppa!
O min plånbok vill absolut inte det.
Har haft Pörnilicious här idag, jäkligt trevligt!♥
Vi tog en lång promenad runt Rynningeviken/naturens hus osv i kylan vid 10, för att komma hem till mig o käka lunch. Jag lyckades faktiskt laga en mycket, mycket god lunch! -klapp på axeln-
Sen hinkade vi massa kaffe, tittade i kataloger o snick-snackade massvis.
I love it!

Vi tittade på massvis med sommarplagg vi skulle kunna tänka oss, accessoarer o allt. O jag blev så in i h-vete sugen på att shoppa. Kläder kan man ju vänta ett slag med då det är 8 kg kvar tills jag tänkt stanna upp med vikten. Men accessoarer juuu.... Plus lite kläder som antagligen kommer funka sen med iaf;)


Jag o leopard. Jag passar knappt i den vanliga brunaktiga leo-färgen så svartvitt är att föredra:)

Vill ha, vill ha!

Ja, tack!

Åh, jag älskar! Tyvärr är jag helt hooked på rosa leopard, men tror absolut inte att jag skulle passa i det:(
Så kanske basic svarta sådana här? Eller båda? Äh!:)

Så söta! Dessa vill jag allt ha. O de finns ju på H&M så de kanske får äran att hamna i min lilla ägo!:)


Även detta från lilla H&M, dock leverans i slutet av mars:( Får se om lusten att ha denna finns kvar då, då kan även denna kanske hamna hos mig:)

Och denna goding förstås. Som jag spanat på i evigheter.

O detta är bara en minimal liten bråkdel av allt jag skulle vilja ha. Jakten på de perfekta halsbandet/halsbanden&armbanden fortsätter.
Dyrt!
Det är vad det kommer bli till sommaren iaf. Jag har ju praktiskt taget inga direkt snygga sommarkläder, plus att jag vill ha lite mindre storlekar nu. Snälla, säg att jag lyckas få sommarjobb så jag kan sponsra allt detta en aning iaf;)

Fasiken!

Jag ångrar gårdagen så!
Jag o Pörni bestämde oss för att fuska järnet o ta en svullardag o strunta i det kommande mötet på VV denna vecka.
Men jag tänkte ändra debiteringsdag vilket gör att jag stänger av kontot i typ 2 veckor efter onsdag o då lär jag ju gå den sista gången innan... Och jag åt en pizza igår, o veckobonusen räckte absolut INTE till det:(
Jag åt även 3 chokladgrejjer... För att inte tala om att jag festade i lördags, ja. Det var där jag la den där omtalade veckobonusen.
Jag gick upp 100g förra veckan som det är.
Må hända att det inte är mycket, men därför skulle jag sköta mig till denna(fast jag faktiskt skötte mig den veckan jag gick upp men men). Men nu kommer jag ha gått upp igen, det gör mig så besviken i förskott. För jag är bombsäker.
Nu blir det fan inte att unna sig någon äcklig svullardag på jätte, jätte länge. Aja... Sköter jag mig mina veckor jag är borta från VV MÅSTE jag fan ha gått ner sen.
Plus att praktiken har börjat då o jag lär cykla dit o det är en bra bit bort.

Vill bara gå ner så mycket som möjligt till sommaren, även fast jag inte lär klä mig i bikini:) Badshorts o bikiniöverdel möjligen;)
Plus att det faktiskt kostar ganska mycket varje månad o känner inte för att slösa de cashen på att gå upp, det kan jag göra helt jävla gratis!:p
Ja, man måste leva o unna sig. Absolut!
Men inte om man skäms såhär dagen efter, då är det inte värt det. Ska försöka komma ihåg det tills nästa gång.
Jag kom ihåg det igår men höll mig ändå inte, hur dumt är inte det, då?


Jag har efter skolan, o körlektionen nu varit ute på en högt-tempo-promenad i ca 35 minuter(ho ho så futtigt!), joggade t o m typ 1 km, herregud... Jag är chockad att jag klarade det så pass långt haha... Med tanke på att jag är rökare o inte har joggat på sisådär 100 år. Det är ju önsketänkande att något skulle hjälpa tills på onsdag.
:(
B.E.S.V.I.K.E.L.S.E - D.E.L.U.X.E
:(
Dumskalle jag.

Idag har vi haft besök av Lasse Månsson o Kurt Skårberg i skolan. De hade varsina föreläsningar.
Lasse om beroende allmänt o Kurt om AAS(Anabola androgena steroider).
Mycket intressant båda två. Jag vill bara pick their brains, följa med de några veckor o lära mig. De är verkligen så fyllda med information! Önskar jag blir sådär duktig allmänt eller inom ngt specialämne någongång:)

Imorgon o onsdag är det föreläsningar i Conventum igen, de 2 sista dagarna på den Nationella Baskursen. Ska bli intressant, men blir ju jobbigt att mest sitta stilla o lyssna faktiskt. Plus att jag har dubbel körlektion efter imorgon X|. Trötthet deluxe, ja. Men ska bli kul att köra landsväg då också, inte bara denna förbannade stadstrafik:)

Ser redan fram emot helgen. Blir ICKE ngt festande denna helg kan jag säga.
Tänkte jag någon dag ska sova hemma hos mor&far istället♥
Gå i skooooogeeeen!:D
Hoppas att snöhelvetet håller sig borta så man kan få liite våriga känslor:}
Ska se om jag o Pörni kan pussla in så vi kan ta en långpromenad o sedan luncha lite, min tur att vara värdinna nu efter alla gånger jag blivit bjuden på lunch där borta i Varberga;]
Så helgen, skynda dig!

Gårdagens filmer:
"I am legend".

Redan sett den men det var länge sen. Den är ju kanonbra!

Sen såg jag:
"The color purple"

Gammal goding med Whoopi Goldberg, Oprah Winfrey, Danny Glover osv...
Har säkert sett den förr men mindes den absolut inte.
Men jag gillar den.

Började titta på:
"Seven pounds".

Men något hände där med att ljudet var en bit före bilden, vilket gjorde mig irriterad så jag stängde av. Får göra ett nytt försök sedan, den verkar bra.

Näää, nog med babbel nu. Jag får stå för mina beslut helt enkelt, ta tjuren vid de förbannade hornen o stå mitt kast på onsdag. Så är det. Jag ska komma tillbaka med nya friska tag sedan, sådeså! Det är inte hela världen... -Försöker övertyga sig själv-
Dags för en dusch o slötime.

Movierule.

Helg, helg, helg. Göttans.
Sitter o inväntar fikabesök i form av mor, far o bror♥

Ikväll blir det antagligen lite öl o utgång, bara druckit 1 öl på 3 veckor, inte likt mig. Men ibland behöver man en break. O ikväll har jag enbart 5 öl, kanske inte überlite men mycket mindre än jag brukar häva i mig så.
Än har lusten inte dykt på mig, men den kommer nog:)

Jag har funderat på om filmfreaket jag ska försöka göra det till en regel att se minst 3 nya filmer varje vecka. Varför inte liksom?
Denna vecka har jag iaf sett 2 filmer jag inte sett förut. Varav den ena i skolan. En dansk film med namn:
"Fräls oss ifrån ondo".

Obehaglig film. Hemskt att se vilka djur människor kan bli, särskilt i grupp. Jag satt o blev riktigt, riktigt arg.

Bra vi sett 2 danska filmer i skolan, jag ser nästan aldrig annat än amerikanska, då jag stör mig på språket så enormt, haha. Danska, norska, finska på film liksom? Nej, tack. Samma med nästan allt som inte är engelska. Svenska funkar ju men brukar oftast inte ge svenska filmer en chans.

Igår kväll såg jag en film jag haft här hemma hur länge som helst utan att titta på. Fick för mig den var trist.
"Fireflies in the garden".
Men gav den en chans då jag tycker mycket om skådespelare som Ryan Reynolds(yummie, yummie;), Julia Roberts, Carrie-Anne Moss osv:)

Och den var helt OK. Är ju en drama o det var väl inget direkt megatempo i den, men i vissa filmer behövs det ju inte. De blir bra ändå.
Tyckte denna var, som redan skrivet, helt OK. Kanske inget jag kommer titta om på på ett tag.
Det skär i hjärtat i vissa scener, o det är ju bra med filmer som berör så.

Vi får se vad nästa osedda film blir:) Har ju några andra som legat här hemma utan att bli tittade på.
Dags att ta tag i att jag ligger så mycket efter, när det finns bra alternativ att hinna ikapp:)

Men vänta här nu, jag såg ju:
"Can't buy me love"

Rätt nyligen, var det denna vecka eller förra helgen? Vi säger denna vecka;) Men kommer nog ändå se ngt nytt imorgon, hoppas jag.
Syns knappt på bilden, men det är Patrick Dempsey i huvudrollen, 1987, hehe. En mycket ung Dr. Shepard:p

Halkisch.

Yes! Då var halkkörningen äntligen avklarad:)

Var inte alls så farligt som jag trodde. Trodde man typ skulle få göra en sväng i 90 km/h i snorhalt eller något, hehe.
Det var inte så farligt, lite nervöst i början men sen släppte det.
Vi var 4 stycken från körskolan o det var ett mycket glatt o trevligt tjejgäng, så det hjälpte enormt o alla var vi nervösa i början. Alltid skönt att veta att man inte är ensam:)
O vi blev alla godkända så... Jag är nöjd:)
Men man får ju självklart respekt för hastigheter, dåligt vägunderlag och funderingar kring sig själv som förare... O det är ju meningen.
Det hela var mer roligt än otäckt tillslut, fast kanske inte sådär jätteroligt som det låtit på de flesta som talat om det, mer OK:)

Nu är jag nyvilad, hann sova en liten stund. Skulle egentligen tagit en fika med Linn som jag inte träffat på typ...3 veckor nu?:/
Dock har jag ett specialarbete som ligger här hemma o jag ska vara opponent till det tills imorgon o har knappt hunnit börja. Känner att det måste få bli färdigt ikväll.

Jag känner att jag är sådan kass o tråkig kompis just nu:(
Jag vill ju fika med vänner, hinna hitta på saker... Men jag orkar bara inte. Jag hinner oftast inte efter skolan men är det inte tiden som är problemet så orkar jag inte.
Man vill ju gärna inte glida ifrån kompisar eller så, men det får vara som det är nu... När kortet är fixat o jag börjat praktisera o slipper skolarbete kanske man kan ha turen att hinna o orka?
Då tar väl arbetstimmarna kål på en istället, hah, hm.
Den som lever får se.

Men shit vad tiden springer på trots allt.
Om mindre än 4 månader är jag klar med utbildningen, har förhoppningsvis fått nys om ngt jobb, har förhoppningsvis körkort... O kommer vara bra mycket smalare denna sommar än förra... And I can't wait!:)
Men som sagt, shit vad tiden springer på!
:)
Tyvärr blir man ju bara äldre o äldre också. Det mindre positiva I guess:p

RSS 2.0