Uppskattning.

Nu är jag ledig i 3 hela dagar, känns kanonbra! Imorgon 14-22 är jag t o m hemma med betalt för att jag inte får spräcka veckovilan, guld!
Fick förfrågan om att jobba natt inatt när jag var på jobbet mellan 06-14 idag, svaret blev : Nej.
Jag orkar fan inte - jobbat 6 dagar o då var lör-sön 12h pass.
Mesig jag börjar bli;)

Men det känns så bra nu, jag blev så glad i tisdags då fick jag höra av en av de svenska chaffisarna, från ett företag som ständigt återkommer, att vi är bäst.
"Vi" var då menat till mig o min då kvinnliga kollega, vi är förövrigt de enda kvinnorna på avdelningen.
"Ni är bäst. Det flyter på, inget krångel och ingen otrevlighet."
Finns visst en del andra som kanske inte är sådär jättetrevliga då, kanske är pressade o stressade, vad vet jag? Jag blev iaf mycket, mycket glad över att höra detta:)
Och idag pratade jag med en annan chaffis från samma företag som frågade varför kvinnor kör så mycket mjukare o smidigare? Tycker du? Undrade jag... Jag kör ju skitryckigt o hetsigt haha... Men då är tydligen karlarna värre då;) Han sa att det blev så bra så, o att den andre chauffören tidigare hade sagt:
-" Bra det är den mörkhåriga, hon är duktig."
Åh-hå, tack ska ni ha:):):)
KUl som fasiken att höra jag som bara jobbat sen 23e maj liksom, o de andra i flera, flera år:)
I måndags fick jag en liten gåva av en holländsk chaffis - en cola light o en påse kakor, hehe. Skitgoda, tack:)
Hört talas om att vissa får lite gåvor ibland, nu var det alltså min tur:) O i tisdags fick jag 2 cider av en annan chaffis plus en hel flaska whiskey av en annan, haha. Shit alltså:) sen när jag såg hans trailer nästan full med last fast jag behövde utrymmet förstod jag att detta var mer som en muta för att jag inte skulle köra ut honom, hehe. It worked;)
Igår fick jag o Katrin en varsin öl av en utländsk driver, tackar, tackar hörrni!:)

 


 

Och jag valde denna kväll bort att följa med lite vänner o se Fashion Pack på Strömpis. Hade nog varit kanontrevligt, men jag har suttit o pillat med fotografier i timtal här hemma. Beställt hem lite av mina egna fotografier som posters i storlekarna 30x45 o 20x30, hoppas det funkar trots kass upplösning på mobilkameran.
Jag vet inte om allt blir a little bit too much, plus att jag är en sådan jävla sucker för symmetri så det kan bli larvigt, men jag tror nog att detta kan gå hem. Suttit o gjort om bilder o pysslat...
Bland annat denna har jag beställt hem, rosa jo... Men jag tyckte den blev rätt frän. Nu gillade jag orginalet men orginalet var inte lika spektakulärt, det kan man väl inte direkt kalla denna för heller men ja...


Och även denna x2, som sagt kan bli too much. Men ska sitta på varsin sida av spegeln. Ingenting spektakulärt med denna heller, men är ju hooked på att inreda "stora rummet" med rött o svart så... Denna får bli bra. Kommer även upp 3 posters 30x45 bredvid varandra med fjärilar o en ros med regndroppar... Hoppas, hoppas det blir bra!
Sen att jag antagligen inte kommer införskaffa ramar så jag får sätta upp skiten med häftstift, hehe, det är en annan femma;)

Imorgon tänkte väl jag o Linda dra en repa o checka digitalkameror. Börjar bli på tiden att införskaffa en sådan nu, när ett av mina få kvarvarande intressen är fotografering så...:)
Äh, vi får se vad det blir, börjar bli snålis nu när pengarna droppat av rätt rejält..:s Men jag får fasiken ge mig o sluta vela med tamejfan allt snart. Börjar bli en aning drygt.

Och nu funderar jag på att sova, sova, sova! Skönt, o INTE gå upp 04.25 imorgon, göttans!:) Kommer jag göra 4 veckor i rad nu framöver, o jobba övertid varje dag till 15.30, huvva. Aja, blir nog bra det där med:)


Men come on!

R A S T L Ö S  AB.
Jag har iaf fått vara lite med Linn-gumman:) Fan vad det går lång tid emellan känns det som, inte OK:(
Blev en liten utflykt till Marieberg, mycket trevligt:)

Men hörde hur jävla ointressanta saker jag hade att säga, iaf om mycket. O börjar fundera på om det har att göra att det är så jävla lite som händer i mitt privatliv så att det knappt finns saker att tala om?
Iaf från min sida, sen diskuterar jag gärna o pratar om allt mellan himmel o jord, men när det gäller att prata om mitt liv o min vardag alltså. Det är fan illa:(
Sen att jag kanske inte haft världens intressantaste o mest spännande saker att tala om innan, hehe... Inte så jag menar, men come on... Lite bättre kan jag väl?

Jag sitter även här ledig o dan nu... Jag vill bara iväg, ut o bort...
Känner ju att sommaren springer mig förbi, o vad gör jag? Jo jag sitter här inne, framför burken o vet inte alls vad jag skulle kunna göra. Vem skulle man kunna hälsa på? Vem kan man göra något med? Vad skall man göra? I detta läge önskar jag verkligen att systeryster med familj bodde här, men snart så:D Mor&far går ju o lägger sig rätt tidigt, i min mening, plus att jag ändå skall ditåt imorgon... Men ikväll hade jag kunnat rymma över för lite systermys.
Men men en annan gång, håller ju på att titta på "Closed for winter" så det får väl driva tiden vidare, men skall det behöva vara så liksom?
Inte konstigt sommaren springer mig förbi. Hm!

Nästa vecka får det iaf bli en badutflykt med lite vänner, sådeså! Bara de inte bangar dvs... Men då åker jag fan själv. Kan inte bara anpassa mig efter vad alla andra känner o tycker för o sedan sitta o gnälla, sen att det kanske är jävligt trist att behöva göra en del ensam... Aja... Livet är hårt osv osv. Fast lite kommer jag gnälla på alla bangers om det blir så någon gång, det var det där med en förkärlek till att gnälla;)

Jag vill ju ut o svänga mina lurviga på Harrys på torsdag men intresset verkar svalt från de jag frågat... Är det inte på sommaren som folk går ut vardagar o det är OK? Har iofs inte frågat många men vafaan. Tror nästan jag skiter i det o väntar tills ngn helg när jag är ledig. Men hade ju varit skoj att komma ut faktiskt:)


Today's a good day!

Precis så är det.
Today's a good
day:)
För det första gick jag av skiftet 06 imorse, jobbat extra hela helgen, natt. Gått bra o förvånansvärt fort, fanns stunder jag aldrig trodde eländet skulle ta slut;) Har räknat ut att sen 23 maj då jag började jobba har jag jobbat ca 123h utöver schemat, men icke att allt blir i ren ersättning tyvärr:p
Det är ju så skumt där borta att massa timmar redan finns med i lönen så de skall bara tillbaka, men som tur är så är övertidsersättningen rätt hög så det går jämt ut:) Men 123h, shit alltså. Aldrig jobbat såhär mycket o jag har mer än 2 månader kvar minsann. O andra sidan startar jag dagtid i 5 veckor efter helgen o det betalar ju tyvärr inte lika fett, men inte är jag missnöjd för det inte:) Det blir nog bra ändå.

Men iaf!
Blev väckt runt 11 kanske? När mor, far o Stina damp in för att fika efter sina äventyr på Lithells, Willys o i Odensbacken, världens mumsigaste kaffebröd hade de med också:) Det förklarar varför jag bara får äta typ frukt resten av dagen, hoho.
Efter det sov jag en pyttestund till tills Stina väckte mig per tele istället, hehe.
Vi har fått goda nyheter men de tar vi sedan.

Jag fick även samtal av bror o var då redan påväg mot Mega o IcaMaxi-shopping. Jag har nu äntligen köpt mig jeans igen, har saknat det fruktansvärt mycket men ingen idé att köpa medans man försöker gå ner i vikt. Nu är jag ju inte färdig ännu, o så som jag håller på lär jag väl aldrig bli det heller, ho ho. Men tillräckligt färdig för att införskaffa jeans. O vilket fyndpris, fick 2 jeans för 299:-, strechjeans på gott o ont, kan förklara varför jag köpte storlekar jag knappt kan andas i;) De brukar ju töja sig en hel del så det blir nog kanon, ett par svarta o ett par gråa, den ni... Gråa, jag? Aa visst! I love them.
Skönt som fan var det att cykla också, längesedan sist känns det som. Cyklade genom den öppna hagen mellan Mega o IcaMaxi, o det doftade helt underbart, sen att jag skulle vara smidig o snabb o bära över cykeln över järnvägsspåret/staketet... det slutade med att jag nöp mig i fingret o knockade mig själv farligt nära ögat med styret. Det gjorde ont. Aj aj. O märke blev det, känns nästan som att ögat hänger en aning, ho ho.

Väl framme vid Ica köpte jag på mig ca 8 kg frukt, kanon! Men... Det skall ju fraktas hem också:s
Gick bra, man har ju blivit van under åren som gått som ständig cyklist:p
 O nu mumsar jag vattenmelon, banan o äpple. Vardagslyx.

Och funderar på att slå till på dessa, iaf jeansen o en av skjortorna + lite fler grejjer ofc;)





Jaa... Jag o mina förbannade rutiga skjortor♥
O jeansen är ruskigt snygga... Sen måste jag ju uppenbarligen sy ut dem till lite mer bootcut då jag skulle se förjävlig ut i stuprörsjeans. Men det är ju lätt fixat. Grymt najs helt enkelt. Får se om jag trillar dit;) Korrektion: När. När jag trillar dit:)
Den goda, goda nyheten är att... -trumvirvlar-...


 

Systeryster med familj flyttar tillbaka till oss!!!
Okej, jag har väl haft det lite på känn senaste tiden o i o m vissa diskussioner, men trodde det skulle dröja längre än såhär tills de beslutade sig. Underbart!
Stackars ungar som är tvugna att flytta så in i h-vete mycket för att de aldrig är nöjda med ngt ställe, hehe. Men det får det vara värt denna gång iaf! Blir inte till broa förstås, men till Örebro-trakten.
♥ ♥ ♥
Känns bara otroligt bra. Jag är nöjd.
Vi är ju trots allt väldigt sammansvetsade som familj... Trodde fler än jag insett det tidigare men kanske nu så:)

Ja jag ska väl mosa i mig lite mer frukt o passa tvättider o hoppas att det fortsätter vara a good day:)


RSS 2.0