Tick, tick...

Gaah, just nu är jag irriterad över all ombyggnation runt dessa gator som resulterade i att jag yrde runt längre än väntat för att finna parkering. O det slutade med att jag fick parkera bra mycket längre bort än jag trott o tänkt. Jävla skit det här med parkering, hoppas alla jävlar som står på "ej parkering tisdag 00-06" får böter så det heter duga!
Sådeså.

Har haft 4 dagar ledig o det har känts som en vecka, nu är det bara 2 em-skift innan 8 dagar ledighet igen. Ett är gjort denna kväll, får se om man åker på extrajobb eller ej. Men än sålänge är tanken god som fan med ledighet.

O systeryster kommer upp! Jag längtar så efter henne o så otroligt mycket ut i skoooooogen.
Doften av svamp, den höstiga-känslan o familjen. Underbart!
♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥


Helgen som gått bjöd på den väldigt efterlängtade 90-års festen,
Reine, Martin o Jesper som alla fyller 30 detta år.
Grattis igen:)
Jag hade nog en aning för höga förväntningar... O jag vet ju att så fort jag har det blir det aldrig lika skoj som jag tänkt mig. Hm. Men det var absolut en trevlig tillställning, kul att hejja på gamla vänner o bekanta. Bra hyrt ställe, live-band osv osv... Men på ngt vis hade jag inte sådär hysteriskt kul som jag trodde, men absolut inte otrevligt heller så man ska inte klaga:) Var väl hemma lagom till 02 iaf, o det är väl en bra tid:)

Linda, Pörni o Magnus.

Lite live-spelning.
 
Mange&snygg-Linda:)
 
Jimmy&Linn. Något hände med din lugg, darling... Färgmässigt, när jag mixtrade med att ta bort röda ögon:/ Men who cares, lika fin för det:D


P-O trivs som fisken i vattnet bredvid puddingarna - Malin&Pörni:)

O en liten bild på mig själv, ja.
Blev inte sådär jättemånga bilder o rätt mycket samma personer faktiskt, hehe. Aja, bättre lycka nästa gång:)


Har väl då inte riktigt bestämt mig om jag skall festa till det till helgen som kommer eller bara ta det lilla lugna. Spelar ju egentligen ingen roll, bara jag inte är bakis på söndagen då jag tänkt gasa ut till päronen o umgås med hela familjen. Det skall mumsas surströmming, inte av mig men av andra familjemedlemmar:) O så kanske det blir en sväng till "Nisses" i Rockhammar, kanske man kan fynda ngt minsann. Sen garanterat skogen.
Yaay, mys.
Det är ju tid kvar att bestämma sig angående fest eller ej, men börjar bli lite old. Igen. Zzzzz.
Dags att komma på ngt annat att lägga tiden på kanske... Men så var det det hela med mina otroliga fantasi, mjae... Hah.
Kryssningen till Estland sista helgen i september är numer bokad iaf. Ska bli skoj, hoppas&tror jag:) Men nu ska jag ju inte ha för höga förväntningar - Vi vet ju hur det går då;)
Shejka loss med bror, syster o Krille o hans släkt. Kul med lite nytt.
I övrigt vette fan om jag har ngt specifikt planerat över huvudtaget. Men det hinns väl det med, om man har tur...


Har ju äntligen unnat mig en digitalkamera som jag tjatat om hur länge som helst. Hittills är jag nöjd, superkamera får man vänta med tills jag kanske skaffar en systemkamera. Den som lever får se. Nu blev det en "Olympus MJU5010", varit inställd från början på att jag ville ha en Olympus iaf.

Fick dessutom bli just ljusblå, hade väl velat satsa på silver men ljusblå var den enda färgen som fanns i lager på Aspholmen där jag köpte den. Det blir bra det med:)

 


...Into the flames.



"My hands they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet.
-
I set fire to the rain.
And I threw us into the flames"



Lite ego-time, why the hell not, eller ja... Hm.

Seriously.

Seriously, tiden bara springer på.
Jag vet inte riktigt varför jag skriver här. För min egen skull I guess, tror ju ingen läser detta direkt.
Men äh, just nu känns det som att det spelar mindre roll.

Jag är trött, trött, trött. Känns som jag varit det massvis senaste perioden. Kan väl ha att göra med att jag sedan typ... 3 veckor går på dagtid. Gött, men det är inte bara 06-14 som vanligt, utan 06-15.30.
Den lilla, lilla timmen o halvan gör en del faktiskt.
Och idag har jag haft tur i oturen. Bilen har fungerat "bra", småfel o större jag vet om men inte behöver fixas precis just nu. Men imorsen vägrade den starta.
MORR
.
Fick panik ringa 118 118, första gången i värlshistorien det är kö dit.
Yeah right, klockan 04.50 en måndagsmorgon, sug min röv, va?

Men skitsaksamma. Fick tag i jobbarpolaren o tacka gudarna för att han inte åkt o jag kunde åka med. Han fixade även så jag kunde åka med en annan snubbe från Korsnäs hem till Öret, tack, tack, tack!
Denne snubbe hjälpte mig även med startkablar o följde med när jag köpte nytt batterie till bilen. Hjälpte mig sätta in det o nu hoppas jag att fanskapet startar imorgon, o INTE lägger av nästa vecka för att det e g e n t l i g e n är generatorn som tömmer batteriet på ström. Men det märks väl.
1200:- gick kalaset på, en bra summa i jämförelse att jag tänkt leja bärgningsbil för 1000:- sen verkstad, men ändock jävligt bittert.
Bara för att jag får bra löner o har möjligheten att stoppa undan ska dessa saker hända. Come on!
Jag veeeet att det är en gammal skitbil, men finns väl fler som har begagnat skrot som håller ihop en aaaaning längre än 3 månader. Eller?
SKITSAMMA.
Så trött på att tänka bil, pengar, bil, bil pengar, pengar.
Fuck that fucking shit. Rent ut sagt.

I övrigt är väl livet varken bra eller dåligt. Varken superkul eller supersugigt. Fungerar rätt bra.
Vill bara hålla till i skogen som vanligt, gör ju ingenting i stan o inga utflykter. Vågar man ju inte när man inte vet om man kommer hem med bilfan igen. Ja, gnäll, gnäll, fucking gnäll. Men hey thats me.

Jag vill bara flytta hem min säng till mor o far. Packa ihop katterna o bo på deras "inne-altan" över sensommaren.
Så är det i detta nu.

RSS 2.0