Säkert!

Hörde idag på radion att Steven Tyler från Aerosmith tydligen skulle fått sparken...
Säkert sant, han är säkert en jävla diva av all framgång o kändisskap.
Men därmed inte en dålig sångare.
Så som han sa att "Aerosmith nu söker en ny sångare..."
Ja, jo men då får dem väl helt enkelt byta namn o "bilda en ny grupp" för Aerosmith utan Steven Tyler på sång? Sääääkert liksom? Ain't gonna work.
O det spelar väl egentligen ingen roll Aerosmith eller annat namn, saken är densamma. Men det är en princip sak. Aerosmith är bandet med Steven Tyler. Sen är jag iofs så dåligt påläst så dem har säkerligen haft andra sångare förut också, men för min del är det Steven som är hela grejjen. Annars är det inte Aerosmith som jag vill se iaf.


Har även tänkt lite på ett uttryck som användes av en klasskamrat som nu hoppat av.
"Står man med ena benet i framtiden och det andra i det förflutna så pissar man på nuet."
Det är ju jävligt sant.
Undrar om det är lite så jag gör. Inte extremt.
Men jag planerar o funderar väldigt mycket framåt heeeela tiden. Tänker inte så mycket på det förflutna faktiskt.
Fast ibland kan jag sakna det. Och då snackar jag om den förflutna tiden då jag hade mina husfester i broa o jag åkte runt o träffade polare o hade kul.
Det var antingen skolan som skulle skötas eller så var jag arbetslös. Visst dåligt med cash men jag fixade det ändå. Tiden fanns o jag prioriterade saker högre än skolan när det väl hände något.
Och ändå gick jag ut med rätt bra betyg, hur gick detta till?:p
O nu känns det som att jag hade roligare då. Det mesta var så nytt, nu har man hunnit hållit på med det mesta ett tag.

Fast tänker man tillbaka lite djupare så vet jag att allt inte var så jävla perfekt o bra då heller.
Men man minns väl mest de bra sakerna, o bra är väl det egentligen?
Men det var iaf mindre ansvar, mindre "förpliktelser" osv osv...
Jag trivs bra med att bo för mig själv, o ha saker att göra. Utbilda mig vidare, igen, få lön osv.
Men det var ändock najs med alla kontakter man hade med massa folk förr. Skulle jag väl kunna ha än idag men folk försvinner på annat håll. Skaffar sig sina liv o saker att göra. Så även jag. That's life. Men ibland måste man få drömma sig bort.
Som sagt... Tänker inte direkt mycket på det förflutna... Men idag kom det över mig påvägen hem. Att jag kanske trots allt...
...Pissar eller låt oss säga åtminstone småskvätter lite på nuet. O det är ju inte så bra. Även denna tid skall ju hamna i det förflutna så småning om... O då ska man väl försöka göra det bästa utav det anar jag?:)
Jag har det ganska bra o roligt nu för tiden. Mest så att jag blivit lite trött på att det alltid är detsamma.
Om du är någon som brukar läsa min blogg... Lär inte det faktumet undkommit dig.
Nog om det. Jag får försöka fixa o trixa så jag kan börja tycka saker o ting är lika roliga igen. Eller så är det bara något annat som fattas eller behöver förnyas.


Planerna för denna vecka?
Ja det var ju planerat med käk o dra på "New Moon" med vänninor men det verkar självfallet inte bli av:/
Dags o sluta planera större grejjer, dem verkar ändå aldrig bli av, hah. Trist, trist.
Vi har ju alltid DH o GA o sysselsätta oss med. Nu är jag ju ledig onsdag kväll eftersom jag planerade första alternativet. Borde jag ju orka med GA-dejt with the girls dvs:) Fast jag har ju fuskat o redan sett det kommande avsnittet...:s Ho ho.
Kunde inte hålla mig. Dåligt men roligt när jag såg det iallafall.

Kanske skall ta mig upp på stan o checka runt lite också. Måste komma på lite ideér till julklappar.
Ungarna tror jag att jag ska försöka fixa så vi drar på "Disney on ice" med. Borde dem väl gilla? 8 o 9 år gamla...
Har de senaste åren redan gett vissa så passande o bra julklappar till några av de nära o kära, nu är fantasin fanimej slut. Nu blir det "tråkgrejjs".

Till helgen händer det grejjer. Fredag band på Virus sen är det tydligen inflyttningsfest i trakterna men jag får se hur jag ska göra med den. Kanske förfesta med damerna istället får se vad planerna är.
Lördag... Det var här det blir knepigt. Hörde talas om ngt om bakning med tjejerna... Dock ingen direkt inbjudan men bjöd väl in mig själv, men inte hört mer om det. Sen hörde jag att det blev.... Lite "jobbigt" då det blivit dubbelbokat på 2 håll. Bakning norr, fest väster. Men trodde att det tidsmässigt skulle gå o kombinera men senaste grejjen jag hörde var att det inte skulle gå o ordna? Ingen aning om hur det ligger till. Märks väl om folk hör av sig eller om det ens är aktuellt med det ena eller andra längre så.


Sen har jag även funderat på.(Ja jag hinner fundera mycket.)
Under senaste månaden typ... Har jag skickat sms till 2 personer o inte fått ngt svar o dem verkar ändå ha massa tid till att höra av sig till folk runt omkring mig.
Min fundering är då... Har dem bara missat att jag skrev? Glömt o svara? Medvetet struntat i att svara?
Har inte varit några elaka eller otrevliga sms, bara allmänna.
Ska jag ta det som pikar eller är det bara glömt eller inte så viktigt? (För nej det var inge viktigt skrivet i dem.)
Men det var frågor i dem... Annars behöver man ju inte svara på alla sms, gör inte jag heller.
Det gör inget om det är så att dem inte vill svara egentligen(Klart man blir ledsen isf:/) men hur får man reda på hur det är? Får väl fråga när jag träffar människorna, tänker ju inte smsa igen, för svaren uteblir ju tydligen:/
Inget att bry sig om egentligen, men jag funderar ändå på vad anledningen kan vara.

Nä. Nu ska jag vila ögonen i 3 sekunder. Blev chockuppvaknande imorse då jag vaknade 10 minuter innan min skjuts skulle anlända. Lika roligt varje gång... Huvva.


Har ett jävla lyxproblem o det gör mig hatisk.

Det är ett helvetes lyxproblem. Jag är väldigt medveten.
Men det gör fanimej inte saken bätttre. Jag mår inte bättre av det.
Jag är den som måste fixa det. Men varför tänker jag alltid på vad pappa skulle säga om saken, då?
Jag är fan en vuxen kvinna, som kan ta sina egna beslut.
Vilket jag gör men alltid tänker jag efter fööör(och ja man kan tänka efter på tok för mycket) mycket.
O ser helst pappa i skallen när det handlar om jobb o pengar.

För jag avskyr att jobba där jag extrajobbar nu. Eller ja, DHL suger pung. Har egentligen ingen anledning att tycka det. Eller jo KK avdelningen då jag jobbat heltid där, den är för stressig. Man hinner fan aldrig med 6-7 ton varje dag. Iaf inte jag o de flesta normala människor. Men resten av DHL, då? Njae, egentligen inget jobbigt som skett där. Mest bara det sugigaste monotoma arbetet som finns. Mycket stryk för rygg och ben. Och personerna som jobbar där?
Har träffat några väldigt trevliga, visst absolut!
Resten? Egentligen inte pratat med och jag vill inte prata med dem. Arbetsledarna är virriga o I don't like them, i ärlighetens namn. Plus att jag HATAR att man inte har passerkort så man kan inte göra något. Jo du kan jobba o gå o kissa, that's it. Måste smyga med folk för o käka, rasta o röka. Kul, kul... Genast där försvann "vuxen kvinna som kan ta sina egna beslut" hoho.
HM
.

Posten? Ja det är fan mer okej, där slipper jag snacka med folk. Eller jag älskar att prata med folk ju, men man slipper ha chefer uppe i arlset. Eller okej. Jag har faktiskt bara varit där 1 gång. Men märkte att stämningen var helt annorlunda. Där visar dem vad man ska göra, o man gör det. Inget chefs-spring verkar det som. Hög radio i lokalen. Mänskligt.
Det kan jag stå ut med fler gånger. Där är det OK om jag får vara.
Men även där. Inget passerkoooooort!:s
Fast sure, har inte jobbat där tillräckligt mycket för o faktiskt ha chans o få ett. DHL vill jag inte ha ett till,
för där ska jag inte jobba mer. Sådeså.

Har sökt annat lagerjobb nyss.
Nattskift 2-3 pass i veckan. Det är fan mer okej. Inte massvis med timmar men bra mycket mer cash. Och jag är nattmänniska och då har jag iaf fastare tider. Nu kan jag få ett sms när som helst. O måste slita mig ifrån allt för o försöka ta mig iväg. O ställena ligger ju så långt ifrån mig som möjligt. SJÄLVFALLET.
Jag hatar det också. Hatisk, hatisk, hatisk idag.
Har insett att det där jävla körkortet måste fixas snart.
Jag har ju cash till det också. Men som jag pluggar o "bör" jobba som det är nu... Hinner jag inte gå på körskola om kvällarna. Hur skall allt hinnas med?

Jag skulle lätt vilja jobba med ngt annat än lager.
Men är fortfarande tacksam för att jag tog truckkortet. Det har bidragit med mycket pengar o kan även göra det nu om det total krisar. Dock är jag så förbannat glad att jag beslutade mig för att plugga till detta. Kom in och fortfarande pluggar kvar. Har haft mina funderingar på o skita i det, men jag blir säkrare o säkrare på att det är detta jag vill.
Iallafall arbeta med människor.

Men visst fan behöver man inte vara dum i hela jävla huvudet bara för att jag snart, nästan struntar i detta jobb...
För att jag inte trivs? Och jag kan ju egentligen inte sätta ngn vettig förklaring eller orsak till att jag inte vill eller tycker om det hela.
Förutom... Långt o cykla(Men det gör ingenting egentligen), o det är kort varsel. Jämt. Dvs då blir det stressigt o cykla för jag ska börja jobba direkt, så snabbt som möjlig efter skolan. O DHL kan jag inte ens cykla till då det ligger ute vid Marieberg o bussarna är sena o går dåligt kvällstid.
Tråkigt jobb o tråkig/sönderstressad personal...(Har jag fått för mig:P)
Och det har faktiskt ingenting med att jag är en av dem som inte vill jobba.
Klart som fan jag vill ha fritid när jag, som jag sagt hundra gånger, pluggar heltid. Men skitsamma. Är det ett jobb som är OK o jag trivs på så spelar väl inte 2-3 pass i veckan kväll/natt ngn roll? Det är det lätt värt för cashen inom bemannings/extrajobb. Men just det där stället. Argh.
Och jag vill kunna cykla till mitt jobb.
Och jag kan tänka mig o cykla låååångt bara jag får tiden på mig.

Men hela tiden hör jag pappa säga.... Att denna generation är så annorlunda(läs bortskämd) än deras.
Det handlar om pengar. Då ska man gå över eld o hav för o klara det, antar jag? Jo men hur glad var han på en skala när han kom hem från sitt jobb han kämpat med i 45 år, då? Inte alls kan jag tala om. Det bara lös av honom... Lös hur mycket han absolut inte tyckt om dagens arbetsdag. O det fick familjen ut för. Ren psykologi.
Han är en underbar pappa, inget sådant menat men det är som sagt var ren psykologi. Läst om att det lätt blir så.
Och jag tycker inte det är värt en jävla massa ångest för lite cash. Och jag tänker inte alls att jag KAN strunta i allt som har med jobb att göra bara för att jag fått ett stipendie? Nej. Dem ska gå till studier o eventuellt körkort.

Men jag prioriterar att jag mår bra. Är det så dumt?
Nej, ingen har påstått det.
Men varför känns det så förbannat dumt o bortskämt?
Jag klarar mig ekonomiskt än så länge. Jag väntar mig inte att få ngt perfekt extrajobb. Mer fasta tider o cykelavstånd eller bra bussförbindelser. Är det galet att önska?

Bra gjort av er som faktiskt lyckats ta er till slutet av detta inlägg utan att riva ögonen ur er eller zzzzomna.
Jag vet att jag lätt uppfattas som en gnällig jävel. O delvis är jag väl det, men vägrar tro att jag är lika gnälliga irl som här, men här har jag chansen att skriva av allt som jag behöver få ut. O det är precis vad jag gör o tänker fortsätta med.
Jag är väl medveten om att det ofta handlar om pengar, jobb, plugg o fan vet allt.
Men det är stora grejjer för mig. Då det är det som tar upp det mesta av mina dagar nu för tiden.

Tiden som jag spenderade på karlar o diverse förr;)... Har numer fallit över på plugg o jobb o planera ekonomi.
Så tragiskt är det faktiskt.

Aja. Skall ta o kontakta ett annat företag som ringde mig i förra veckan o se vad det är dem erbjuder.
Jag skall shakea av mig denna ångest o ytterligare en gång fixa för mig själv.
När skall man bli nöjd?


Abstinens.

Idag har jag lidit av o lider fortfarande av en grym oliv-abstinens.
Brukar alltid ha en hel del burkar med oliver hemma. De stora favoriterna är med vitlök i, eller mögelost.
Men i det stora hela... Så länge det är gröna oliver så är det lugnt.
Brukar ta det när det handlas på Willys, men iom att mor o far varit bortresta har det inte blivit av lika ofta som det brukar. Ofta som i 2 ggr månaden istället för 1 denna månad, tror bestämt det var Linn som agerade shoppingpolare o chaffis.
2 in 1 so to speak...<3
O nu har jag iofs fått in min cykel igen men jag lär mig minsann av mina misstag.
Vareviga gång jag cyklat iväg för att köpa 1, 2 eller kanske max 5 saker på Willys förr...  Har det tamejsatan alltid slutat med att jag handlat för x antal hundra kronor. Blivit besviken på mig själv o fått konkat hem allt på de sätt det väl går. Hem kommer jag alltid, men då har jag svurit o nästintill ramlat omkull av all tyngd o diverse, haha.
O det slipper jag gärna. Nu vet jag ju att annat folk(med BIL) faktiskt åker iväg o handlar på billiga ställen o jag kan följa med.
Men varför handlar jag då inte bara på ICA bredvid mig?
Ja det kanske man kan fråga sig! Jag slösar ändå så mycket cash på att småhandla där. Jag tycker oliverna är rätt dyra där i jämförelse så det är en ren princip sak. Så jag får skylla mig själv att jag inte sitter o mumsar massvis med oliver nu, I know.
Men om jag köper en sådan där ynklig liten burk med 3-400g i... Det tar ju slut på en dag!

Den längsta diskussion jag haft(med mig själv) om oliver på länge detta tror jag bestämt. Men nu räcker det.
Allt jag ville komma fram till var egentligen att... Jag är förjävla sugen på de gröna små godingarna!
Precis just nu
.


På tal om besviken på mig själv... Idag var vi på studiebesök på Rällsögården, ett behandlingshem mellan Lindesberg o Kopparberg mellan 10.oo-11.3o... Sedan fick vi åka hem, underbart! (Intressant o bra besök, förövrigt.)
Men jag hade eeeeenkla små saker på schemat.
Jag skulle ut o pumpa cykeln o sätta på namnlapp på hojen då hyresvärdarna skall göra en rensning bland cyklarna... Men icke, då... Inte ens det tog jag tag i. Men gick ner till affären för o köpa mjölk o satsumas... Ja det gick tydligen an? Vafaan.
Aja, jag gör det imorgonbitti om jag ens ser ngt där ute på baksidan.

Nu är jag så sjukt uttråkad.
O jag skyller på bajset att man(läs jag) inte ens vågar ladda ner längre:/ Finns inget nytt o titta på... SUCK.
Orka streama, de videos som har bäst kvalite o är relativt nya är begränsade minuter man får titta sen vänta x antal minuter o det orkar jag fan inte med. Får snoka reda på ngn bättre sida.
Någon med utmärkta tips?

Äh, mot bingen.

Stekta gröna tomater.

Stekta gröna tomater,
det är en film jag bara älskar. Har älskat den sen jag såg den för första gången när jag råkade slå på den på tvn hemma på gården.
Det är en skön känsla genom hela filmen. Man blir både glad och ledsen när man ser den.
Såg den precis igen.


Och jag måste säga att... Fan vad jag saknar familjen nu:´(
Syster var på besök här från igår tills idag. Saknar hennes sällskap redan, o resten av familjen med.
Jävla söndagar.
Spelar ingen roll om man har bakisångest eller ej. Det är en jädra känsla mot slutet av söndagarna jämt tycker jag.
Om man nu inte är ledig eller ja, arbetslös på måndagen då.
Man behöver inte ens tycka illa om det man skall göra på måndagarna men ändå är det förjävla trist när helgen lider mot sitt slut.
Skönt att det snart är jullov iallafall.

Nu ska jag slänga mig i säng o drömma mig bort ett tag.

Produktiv.

Dagens ord om mig själv av mig själv: Produktiv.

Började dagen med att dra till systembolaget. Fortsatte dagen med att tvätta och städa här hemma. Dock har jag ignorerat skurandet av eventuella golv. Man ser fortfarande lite glans från där Linn tyckte det var ett bra ställe att tappa ut 35 liter öl, hehe... Men det får bli en annan dags problem. Syns knappt så för det otränade ögat... Finns inte problemet:p
Tagit bort damm från element... Och bara för att jag skrev det så kom jag på att jag glömt ett element. Morr.
Diskat, skurat av lister på vissa ställen som blivit snuskigt dammiga:s Tvättat av skåpluckor o kyl&frys. Utsidan.
Insidan blir även det en annan dags problem.
Gjort rent "golvbrunnen" till duschen. Vikt tvätt. Burit ut en årsförbrukning av sopor känns det som.
Bäddat om... Duschat.
Nu får det vara bra för idag.
Sitter här o coolar ner. Skall strax börja pyssla mig iordning inför kvällens förfest o utgång.
Syrran är påväg in till mig. O Linn dyker upp vid 19 så går vi i samlad trupp till Jossan, My o Pörni här på norr.

Var fan inte alls sugen på att dra ut denna helg, Men syrran meddelade att hon minsann var det så bara för en annan att "Take one for the team so to speak". Kunde väl varit värre saker det handlat om så. Ho ho.
Men det skall bli trevligt.
Och jag är väldigt, väldigt glad för att den mycket smarriga Julecidern äntligen är här igen!

Blir lika glad över det varje jul.
Roligt med lite säsongsgrejjer, så man får byta o testa lite annat. I övrigt/vanliga fall tycker jag nog att det inte finns allt för många olika cider att välja på... Om man inte börjar ge sig in på de torra, mycket dyrare cidrarna som ändå oftast smakar som en blandning av vin o champagne eller  liknande.
Vilket i min smak inte riktigt är lika gott som de sötare. Fan förr klarade jag absolut inte av cider för det var så sött, nu avgudar jag vissa av sorterna. Tänk så det kan gå:)

Ännu en sak jag är väldigt glad över är att min cykel äntligen är fixad o användbar igen.
Tack kära pappa<3
O välkommen hem till dig o mor. Det var fanimej på tiden!
<3

Cykeln.
Enkelt fixat med en rondell. Sen att det numer ser ut som att jag eventuellt snott cykeln,
(då farsan kapade av halva låset så att säga... Så den andra halvan är kvar... Dvs ena sidan är hel o kvar medans andra är halv.
(För den som bryr sig så mycket att den faktiskt funderade på hur det kan se ut:) )
Det är en annan femma. Får vara snabb som blixten o sköta mig med lysen så att farbror polis låter mig vara. Fattas ju bara att dem skall beslagta cykeln nu också. Ho ho. Nej tack. Nu får det vara med problem på den fronten!
Så jag antar att det är dags att bli vuxen o börja jobba igen nu då. Suck.

Aja, shit the same. Trevlig helg på er!

Skål.

Helgens skål av mig o Linn.
<3

Praktik.

Det var länge sedan jag var så arg och less som jag var sista delen av skolan idag.
Jävla tjaj om praktik, och jag förstår varför...
Det börjar ju närma sig. Är ju trots allt v2-5, 2010 det handlar om.
Men efter jag fick ett Ja och sedan ett Nej av Runnagården släppte jag det där o har mest bara glidit på utan att egentligen försöka göra ett skit åt saken...
Men idag ringde jag lite o det blev det klassiska, du kan väl återkomma när den o den o den är här? Blaha blaha...
Ska det vara så svårt att ställa upp lite?
Fega jävla universitet som med hjälp av sina pengar fixat avtal med massa ställen så att dem ENBART tar emot universitetsstudenter m a o socionomerna.. O säkerligen deras Behandlingsassistenter... Pyttsan!
(Förlåt Jenny, hehe.)
Men så fick jag svar av Fanjunkaren som ligger här på norr om att jag är välkommen.
SKÖÖÖÖNT!
Om man nu vågar lita på skiten denna gång? Man har ju gått på en nit förr uppenbarligen... Ho ho.
Men vore rätt bra... Slippa reskostnader överhuvudtaget o ha nära hem.
Bra iallafall. Blir söta lilla fröken Lisbeth glad imorgon iallafall:}

Idag tackade jag dessutom nej till jobb. Jävligt dåligt men jag är så trött, o har varit så less och... Ja fan vet allt.
Då får det fan vara. Får väl försöka vara duktig nästa vecka eller not...

Får se om man kanske ska ha lite förfest här imorgon, då?
Var ju inte direkt igår jag hade det här hemma. Men blir väl bara Linn, jag, Pörni o eventuell Alex antar jag så... Slipper oroa mig för megaröjj, fast ena grannen har ju iaf sagt att jag får festa hur mycket jag vill så.
Det är en förstående o bra granne det minsann! Om vi alla skulle ta o följa hans exempel nu bara så;p

Allt jag vill är iallafall att ha helg. Jag är för trött för något annat just nu.


Underbara, älskade!
Saknar er<3

Socialt.

Jag vet att jag kan vara en aning slö på att umgås ibland. Jag är rätt trött utav mig o gillar att kräla omkring hemma.
Men förra veckan så orkade jag mig bara inte iväg på Grey's Anatomy-dejt med Pörni, Linn o Alex...
Så vi skulle försöka göra ngt denna onsdag också, så lilla jag orkade o kunde vara med.
Eller det var väl inte bara därför, de ville väl träffas o jag får väl försöka hänga på om jag kan typ...
Jag hörde det vankades fika o tackade ja... Och sedan så blev det såklart jobb istället.
Jag klagar inte på jobbandet då jag äntligen får testa på posten istället... Och cash behöver vi väl alla.
18.30-22.45, inga timmar alls egentligen.
Men jag vill ju fan hinna umgås också.
Men hörde att alla vi 4 skall festa o se Martins band på Virus på fredag så då får jag träffa dem iallafall!<3

Skönt o slippa stressa till jobbet direkt efter plugget iallafall. Hinna komma hem, varva ner o käka i lugn och ro.
Och nu när min cykel ofrivilligt blivit låst... Så fixade chefen så jag kan åka med en kille som skall jobba samma tider.
Tack till både chefen o Mattias som han nu heter. Skitsnällt verkligen.
(Är det för mycket begärt att hoppas på att han är snygg, singel o rolig?;)

Har äntligen funnit ngn som har en slagborr till hands, så jag ska försöka smöra till mig att låna den så det är dags att börja planera hyllor o diverse, woho!
Dags att åtminstonde försöka göra detta till ett hem.

Och jag har för första gången testat på att beställa dammsugarpåsar på nätet... Gjorde det igår o idag satt dem i postlådan, hoppas bara dem passar också. Men grymt snabb service måste jag säga. Tummen upp för det:)
Tänk om alla paket kom så fort?:p

Har även nu tagit ledigt så jag följer med o hämtar mor o far på Arlanda nästa torsdag:)
Fixelifix.


Dagens ris.

Gårddagen var mycket, mycket trevlig.
God mat, trevligt sällskap o sedan en hel del öldrickande efteråt.
Besökte Rockbaren för första gången efter det just blivit rockbaren. Okej där.
Vi var mest där för de billigare alternativen i dryckesväg. Sen ville vissa dansa så då drog vi oss mot Harrys o det var väl inga fel heller. Jag höll mig väl från o dansa en massa men kul o vara där med några av klasskamraterna.
För första gången köpte jag faktiskt x antal öl o diverse ute, brukar aldrig göra sådant då man alltid förgrundar rätt bra,
ho ho.
Känns lite, gillar inte att slösa cash ute sådär, så jävla onödigt egentligen men men. Ibland får man faktiskt.

Men dagens största jävla ris går till idioter.
Idioter som låser folks cyklar. Jag har kedja runt min för det är min systers gamla och nyckeln till orginallåset finns inte längre. Och då är det ngn jävla mongo-idiot som går o låser orginallåset ändå? Tack så jävla mycket. Fick hem den ändå. Släpade med den till järntorget sen bjöd Ninni på taxi mot norr då hon ändå skulle vidare. Tack!
Men nu får man försöka fixa det, ta bort hela låset eller whatever...
Måste jag ta den till broa igen. Jag som precis fått den in hit.
SUCK!
Det är så irriterande när folk absolut inte kan ge fan i saker som inte är deras.

Idag drar jag mig iaf mot Fellingsbro senare. Ska mysa med syrran o ungarna o se på ngn trevlig film.
Får dra en lång promenad i skogen imorgon. Saknar det så mycket:)
Får se om jag blir kvar där tills skolan på måndag eller kommer hem imorgon...
Katterna klarar sig om jag vräker på med mat. Inte ofta dem är ensamma mer än 1 dag iaf. Typ aldrig.

Sicket jävla flyt!

Då var helgen ett faktum. Förjävla skönt.

Jobbade igår, trodde aldrig dagen skulle ta slut, men hör o häpna...
Helt plötsligt hade tiden flugit förbi o jag var hemma runt 23.30, alltid ngt.


Idag har vi hämtat kissungarna från gården o nu är de nog hemma hos Marie. Fan vad tårögd jag blev i bilen, hatar att säga hejdå:( Vet ju att de får ett underbart hem, o tack vare Marie får de ett hem överhuvudtaget!
Bara det är ju helt fantastiskt.
Men ändock sorgligt, satt o gosade med sötisarna i bilen. De ville mest bara springa runt. Verkade inte alls rädda, skulle bara kolla ut o yra runt:) Aja, jag skall minsann tigga fika hos Marie o hälsa på dem! Ungarna ville också, och det blir nog kanon.


Nu vill jag ge dagens största jävla ros till:
Per Erikssons stiftelse.



De har beviljat mig pengar för att jag studerar.
Och jag är så otroligt, jävla glad så det finns inte.
En sten har fallit från mitt bröst.
Var nästintill 100 på att jag inte skulle få ett öre. Men det blev det, o inte så få ören heller må jag säga:o
Tack, tack, tack!

Och som vanligt saknar jag just nu mor o far. Haha, vilken jävla "mor o fars-gris" jag måste verka som:p
Men jag älskar att ringa o prata med dem o hälsa på. O just nu vill jag bara ringa o berätta detta.
Det är mestadels pappas förtjänst att jag ens sökte fonden.
<3

Jag har haft sådant jävla flyt på vissa punkter senaste året. Är det nu man skall ta på sig hjälmen o vänta på the big crash?
Jag måste ju bara anta att det snart händer ngt rejält dåligt.
Men jag tänker nog låta hjälmen ligga o hoppas på det bästa.
Ibland är det faktiskt min tur att ha tur så att säga, och det är jag så oerhört tacksam för.

Ullared here I come! Woohoo!:D

Nej nu ska jag vila senare är det dags för middag med klassen på Coco Thai. Mysigt o förhoppningsvis väldigt trevligt!

Konstaterande.




*Preecis som alla andra på facebook o överallt kan vi idag konstatera att det faller snö.
För första gången, på riktigt, detta år? Iaf första riktiga snöandet jag sett.
Det är mysigt att se det... Sen att det säkert resulterar i en massa blask o diverse som vanligt....
Det är väl onödigt att ens säga.
Men fint är det.

Det är m a o nu det kommer bli stora rubriker om alla som kör åt helskotta, ner i diken o fan vet allt... Haha.
Inte ett dugg roligt, men det lustiga i det hela är ju att vi bor i Sverige. Vi är välmedvetna om att just runt denna tid varje år...
...Närmar sig vintern. Med vinterns närmande kommer snön. Med frost, snö o is kommer.... Halka.
Men det verkar ändå som att alla kör åt h-vete direkt. O alla verkar vara så chockade o inte förstå varför eller undra varför dem inte märkte att vintern faktiskt är på stark ingång, haha.
"Alla o alla"- Men ni fattar vad jag menar:}

Jag bar ut Lukas på balkongen en sväng. Han ville nog se o känna snön som den bebis han är:)
Veijron är lite mer skeptisk mot att bli upplyft på balkongen. Han vill ändå bara gosa o skiter i allt annat.

* Jag kan också konstatera att jag vill till Ikea o shoppa mig o mitt Ikea-kort blodigt!


Ikväll är jag bjuden till Alex där Linn kommer att vara o se på Grey's anatomy. Förra avsnittet o kvällens.
Låter lockande men jag är rätt seg o tänkte laga middag o matlåda inom en snar framtid.
Trist o missa att sällskapa, skönt att vara hemma... Hm.
Sen vette fan om jag ska sova i broa imorgon tills fredag... Eller om jag efter att klassen käkat här i Öret på fredag kväll skall följa med tillbaka till broa o spendera fre-lör där? Åh-hå.
Då blir det tomt utan kissungarna som (2 utav dem)åker till sin nya matte på fredag...:s
Men bra för dem att få ett hem med en bra matte iallafall:)

Funderingar på att strunta i festandet denna helg(för det har jag ju aldrig sagt förr, ho ho),
dels för att ekonomin verkligen inte tillåter det sen är det ju "aaaall thee saaame" som jag ständigt tjatar om.
Är lite avundsjuk på Linn som fortfarande verkar trivas väldigt bra ute i vimlet, eller ja vafan det gör jag med. Love it. Men varje helg börjar bli lite mycket nu. Lite uttjatat då det ständigt är ungefär samma människor o man kan berätta innan hur kvällen kommer att se ut o sluta. Iallafall jag, Linns avslut brukar ju vara lite mer... Oförutsägbara:o Haha.
Det var mina också "back in the days", hihi.

Trist att jag börjat blivit så jävla uttråkad av utelivet, men kanske inte bara all bad. Dricker ju en aning för mycket tycker jag nog. Bara det att det är drygt när man inte har mer fantasi än att man tänkt dra ut o festa.

Tjejkvällen som vi hade förut damer, det var ju guld. Snart igen?!
O snart Twilight nr2 på biooo o pepparkaksbak har jag förstått också.
Kanon kul!:D

Älska att ha lite trevliga planer:)

Shoppingnojja.

Jaha ja, då hade man spontanshoppat igen då.
Pengarna rullar ut men inte så mycket in, hah, hm.
Hade ju varit bättre om jag fått jobba mer än jag gjort hittills:(
Har nog enbart med o göra att jag var vuxen av mig o ringde för att berättade vad jag egentligen tyckter om KK där jag jobbade förut... O såklart fick starta med att extra jobba på också.
Men chefen sa det ju själv, dem har faktiskt fler ställen än KK att vara på.
Okej, men låt mig hamna någon annanstans några dagar i veckan dååååå.... Morr!

Vill så gärna att jag ska ha råd o följa med till Ullared med familjen:(
Har jag ändå men de pengarna skall icke användas till sådana saker juuuu. Come on!
Men det löser sig.

Har iaf precis unnat mig de söta streetskorna jag suktat efter i några månader.
Mina "b-converse-aktiga-töntskor" som jag för tillfället använder har börjat gå sönder o har inga andra hela vanliga skor. Ursäkt noooog.
Plus att ngt tjockare skor än tygskor nog är att föredra när snön snart faller ner.
O sedan Naomi Campbells "Cat deluxe at night"- Bara äääälskar den. Min f.d svärmor prickade precis rätt när hon chansade o köpte den till mig o typiskt nog är jag helt fast o den börjar ta slut här hemma.
Lite dyrt men vafaan, jag köper inte ofta parfym ju, då borde man ju få unna sig en speciell doft för "speciella" tillfällen eller whatever. Det är trevligt att lukta gott! Iofs lite wasted on en rökare.... Hm, trist. Fast jag vet ju vad jag måste göra för o kunna lukta gott.



Ja, jag försöker övertyga mig själv genom att skriva o tänka dessa meningar. Så jävla onödiga prylar egentligen, men what to do. Man är ju(återigen)bara människa:)
O jag är alltid en jävel på att skicka tillbaka minst hälften av alla prylar jag skickar efter ändå så... Blir nog inte så dyrt, hehe.

Kommer inte kunna hålla mig ifrån Ikea heller. Syrran o jag tänkte dra en repa ditåt snart. Tacka vet jag att man faktiskt har lite kort o konton. Inte ett dugg bra i längden men vem fan blir rik på att plugga? Ho ho. Vilket skämt.
Måste inhandla lite julprydnader o gardiner snart.
Snart juuuuul. Mysigt värre. O då vill jag fasiken ha lite julstämning hemma:)
För nu bor jag bra till. Jag trivs där jag bor o älskar att bo själv igen. Det skall självfallet firas med julstämning:]
Har sagt åt ungarna att dem måste komma in hit o baka julgodis o diverse grejjs med mig.
Kommer bli extra julstämning då. Längtar redan...<3
O då skall det töntas med massa julmusik... Spelar ingen roll hur fjant det än är... Det blir fasiken extra stämning och det är den vi är ute efter.
Vill att ungarna skall trivas o riktigt mysa när julen står för dörren. Så som en annan gjorde, när man var liten o oskyldig:)

Det viktigaste och bästa av allt denna dag...
Mor o far ringde precis från Thailand. Dem verkar ha det bra, men morsan tycker det är lite varmt... O hon sa att hon redan räknar dagarna för o få komma hem. Hon saknar väl sina små höns o korsord, hihi.
Jag saknar dem iallafall:(
O det har typ bara gått 2 veckor o det är fortfarande lite mer än 2 veckor kvar tills dem anländer till kyliga Sverige igen.
Men men... Det går fort.
Om bara ca 7 veckor är det dags för det 3-"veckiga" jullovet. Och då jävlar skall man väl få jobba.... Hur trevligt det än är att vara ledig så lär man försöka göra lite nytta så man inte ruttnar sönder.
Men längtar efter att få spendera tid med familjen och nära o kära. Bara hoppas man kan skrapa ihop lite julklappar.

Pizza o läxor.

Sitter här o inväntar reprisen av Grey's Anatomy o har beslutsångest angående vilken fetto-pizza jag ska beställa.
Är sugen på det mesta känns det som, men som vanligt står det mellan 3 stycken.
Börjar bli dags tänkte ju mumsa till programmet.

Jag är fortfarande hemskt besviken.
Besvikelsen började igår då jag tänkte tjyvkika lite på Grey's anatomy programmet som jag missade men insåg att det kostar 19:- för o se ett redan visat program o 25:- för ett ovisat. Alla andra tv-kanaler har väl gratis play, va? Tv 3 hade gratis när jag kollade igenom alla "Svenska Hollywoodfruar"-grejjset iaf. Hemskt löjligt av 5an!
Tummen ner flera gånger om.

Kvällen igår var helt okej. Rörigt på Virus m a o mycket, mycket folk. Men det var väl okej. Sen blev det till efterfest på norr i ngn... Sunkig pytteliten mc-lokal. Det var sådär, så jag gick ganska snabbt hemåt i sällskap av Krille o Jacke som ändå skulle åt samma håll.
Höjdpunkten var nog fan att jag lyckades laga iordning nudlar med tikkimasala o vitlöksbröd utan att bränna mig själv inne.
Woho.
Tummen upp!

Sista dagen på lovet nu då, och jag har i vanlig ordning sparat alla de mumsiga o trevliga(Hmmm)läxorna till sist.
Äsch får göra dem mellan detta program o film ikväll. SUCK.
Men har bara mig själv att skylla. Som vanligt.


RSS 2.0