Gemini 2011.

Tvillingarna 2011



Allmänt: Trots att inget har ändrats till det yttre så märks det tydligt på ditt sätt att vara att du har ett helt nytt förhållningssätt till livet i år. Du verkar mer fokuserad och målinriktad, redo att ta dig an saker som du tidigare tyckt inte varit ditt bord. Det här är inte året som du ska genomföra större förändringar som att plötsligt byta arbetsplats. Det handlar snarare om att utvecklas där du är och växa i din roll. Du kommer vid årets slut att kunna känna dig mycket stolt över dig själv och allt du lyckats åstadkomma.

Karriär: Det blir en fartfylld och ganska tuff vår då det gäller att hålla tungan rätt i mun om du ska lyckas. Du passar bättre än någon annan i tuffa yrken där stora risker är din vardag. Du är bra på att hantera stress och ditt pokerface och unika förmåga att läsa andra människors känslor är en enorm tillgång för dig. Det handlar om att se om sitt hus och bygga upp en framtid av stål nu. Från september och framåt kommer allt att kännas lättare och mer belönande än på mycket länge.

Kärlek: Du är zodiakens absoluta värdinna som ser till att konversationen flödar och att alla har det bra. Flirtig och översocial, det är du också. För dig är lojalitet och vänskap lättare att förstå sig på än kvinnliga spel och traditionella roller. I sommar kommer Venusgudinnan dock att plocka fram dina allra sinnligaste sidor och du får möta helt nya aspekter av kärleken. Om du ger dig hän kommer du att upptäcka nya sidor i din sexualitet som får alla tidigare erfarenheter att blekna. Singeltjejen har stora chanser att träffa en speciell person. För er som lever i par är det gynnsam att resa bort tillsammans med andra par.


Jag fattar inte att jag inte kan låta bli att läsa horoskop så fort jag får chansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0